Дякую за те, що далі пробиваєте дно: Зеленский подякував Верховній Раді (ВІДЕО)

16
8

Сьогодні, 7 червня у мережі з'явився черговий ролик-звернення президента України Володимир Зеленського.

Володимир Зеленський на відео подякував всім депутатам Верховної Ради, за те, що продовжують бути такими якими і були.

Відповідне відео опублікувала у Facebook Адміністрація президента.

"Президент повинен бути об’єктивним, тому, коли є за що, потрібно хвалити. Я хочу похвалити і від щирого серця сказати нашій Верховній Раді "Величезне дякую"… Дякую, що своєю "плідною працею" доводите усій країні – рішення про розпуск Ради було правильним", - сказав він.

Він також подякував за те, що ВР не намагається сподобатися виборцям: "Залишаєтеся собою – продовжуєте прогулювати і кнопкодавити".

"Дякую, що не зупиняєтесь і продовжуєте пробивати дно!", - продовжує Зеленський.

Пропонуємо до уваги це відеозвернення:


Коментарі

МД
Майдаун до нижнього 09.06.2019 12:34

Тать не пиши туй дурного - у нас файний нарід в Україні, лем я і ти такі дурні, лепаи паскудни, сопляки вонячи і нинашто нетрібна алкашня.

ДВ
до всих,кроме майдауна...

вы лохари хренови,лепаи паскудни ,з головами ,у якых вмисто мозгив полова!!!ко вас чекать у нато и з чим?!з ержавими броньовиками и допотопнов техников,пушками?вы заперевальни ковдуши,яки уросли у хливах,де корова хвостом балиджаным утерать из столатуй вонете балегов и мутете народ?ко вас слухать дебильных порохоботив вонючых.ваши языки треба иглами до дерева пришмандолити,а пак дати порохови улизати гузицю,по очереди...вы уже списани народом и заприть свий вонячый пысок з погнилыми идеями!!!!!!!!!

Ц
Цікавий

І де тоті нові обличчя що Зе....обіцяв я пока вижу 95 котрий уже братавбися з руськими окупантами і вбивцями і торговавби уже з ОРДЛО це похлеще виходить як у Петі.

М
Майдаун

Перебачте ня люди за то што я сопляк вонячий,свиня лісокрадська,тупий контрабандистський непотриб,шакал безголовий. Я визнаву ош я мразь подзаборна, помивалька,мустювка і тупа нинашто нетрібна п'янь!

Т
Троцкій

Ой,ой. Вова хоче показати свою крутизну. Ті люди, яких команда Зеленського шукає з народу, які зайдуть у парламент за анкетами, уже зараз втомилися. Вони просто хочуть, щоб нинішні пішли. Немає ніякої ідеї, яка б ними керувала. Тому сьогодні ми тільки здогадуємося, що ж вони хочуть. А вони то хочуть до НАТО, то не хочуть до НАТО. Вони нічого не хочуть, окрім того, щоби життя стало якіснішим. От вони і чекають, хто їм це запропонує

М
Майдаун

Дякуне “луаовр”,марго львівшька,ти бидло польськоє, заткайся. Вас львівшню бандершню треба повішати за розвал і убійство України.Ви все сюда біду тягнете,галіцаї чортові. Ваш дебіл рулить у ВР і ви захопили власть!

Л
Луаовр

Порох , ще така с*kа, а хто Ти ...? Час покаже !!

Л
Лураовр

Побачимо , як ти будеш пробивати дно за дном, клоун !!

Читайте також