Дід Мороз із подарунками завітав до родини загиблого бійця АТО у Мукачеві (ФОТО)

6
0

Казкові персонажі привітали з Новим роком дітей-героїв АТО, які служили в управлінні ОК «Захід» та загинули на Сході України.

Саме колектив цієї військової частини протягом збройного протистояння на сході нашої держави втратив досвідчених офіцерів, які склали життя заради незалежності та територіальної цілісності нашої Вітчизни.

В пам'ять про бойових побратимів синам полковника Юрія Цісарука, підполковників Олексія Богуславського та Віктора Новіцького напередодні Нового року було вручено цінні подарунки.

Богдан, син підполковника Віктора Новіцького, який проживає з мамою в Мукачево, вже завтра отримає омріяну зимову куртку, в якій він зможе не тільки гуляти містом, а й підкорювати круті гірські схили.

Роль Діда Мороза та Снігуроньки виконали прес-офіцер управління оперативного командування «Захід» майор Віктор Шубец та старший солдат військової служби за контрактом 55 окремої бригади зв’язку Мирослава Хоменко.

Як зазначив майор Віктор Шубец, ми прийшли до кожної оселі, щоб подарувати малечі свято Нового року і Різдва Христового. І особливо для тих хлопчиків та дівчаток, чиї батьки героїчно загинули, захищаючи незалежність нашої Батьківщини, інформує прес-служба ОК «Захід». 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також