Дільничий прочитав лекцію школярам Мукачівщини (ФОТО)

12
1

В рамках проведення тижня правових знань на Мукачівщині дільничний інспектор лейтенант міліції Олександр Синетар провів лекцію-бесіду серед учнів 8-9 класів. Одна з таких зустрічей відбулася днями у віддіденні дільничного інспектора у селі В.Лучки.

Під час спілкування з дітьми дільничний інспектор провів роз'яснювально-профілактичну бесіду щодо профілактики злочинів та правопорушень у підлітковому середовищі,  а особливо крадіжок серед школярів. Також дільничний інспектор розповів дев'ятикласникам про кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність неповнолітніх, про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

До дільничного Олександра Синетара, якого добре знають односельчани, з вуст школярів звучало багато запитань. Серед них: яким повинен бути працівник міліції і що потрібно для того, щоб стати правоохоронцем?  Адже серед присутніх були й такі, які в майбутньому хотіли  б спробувати одягнути погони.

Поряд з виховною роботою, правоохоронці,  а це і дільничні,і працівники кримінальної міліції  у справах дітей, систематично проводять рейди з виявлення підлітків, які вчиняють адміністративні правопорушення або злочини. На жаль, серед неповнолітніх є  й такі.

Зустріч правоохоронця з школярами села – не разова акція, працівники міліції постійно проводять індивідуальні бесіди з підлітками, беруть участь у педагогічних радах, батьківських зборах та класних годинах.

Коментарі

%
%

такая профилактика должна проводиться постоянно среди молодежи,а не для новостей в узком кругу.

Читайте також