Дістало: Мешканці Свалявщини сьогодні перекривають дорогу (ФОТО)

12
13

Рух буде перекритий у селі Керецьки через дуже погані дороги, які не ремонтують. Протестуватимуть мешканці 3-х сіл Керецьки, Дусино, Березники, але запрошують всіх небайдужих.

Як розповів громадський правозахисник Віталій Грегор протест заплановано на сьогодні, об 11:00 годині в центрі села Керецьки. А збір починається вже з 09:30 години.

Люди жаліються, що обласні і районні чиновники лише обіцяють відремонтувати дороги, існуюче дорожнє покриття на 20-кілометровому відрізку з Сваляви до Керицьок у дуже катастрофічному стані.

— Завдяки наполегливості голів Керецьківської сільради Михайла Мавроді та Дусинської сільради Романом Годя в червні цього року було вибито на поточний ремонт дороги з обласного бюджету 1 млн.грн, хоча обіцяно було мінімум 2 млн. Наступний мільйон обіцяли виділити вже в липні за рахунок районного бюджету. Однак вже кінець жовтня - ні грошей, ні доріг не має. Ще додатково обурює, що за той перший "обласний" мільйон було зроблено лише частковий ямковий ремонт переважно на вулицях до будинків районних високопосадовців, - розповідає Віталій Грегор.

Місцеві мешканці писали багато листів, але, за їх словами "паперова війна" не діє, через це терпіння у людей урвалось.

—Крім того слід зазначити, що правоохоронна система на Свалявщині бездіє повністю, замість розслідувань куди пропали гроші і притягувати винних за неналежне дорожнє покриття. До слова, ймовірніше це відбувається за мовчазної згоди начальника обласної поліції Романа Стефанишина, оскільки саме його кум очолює Свалявське відділення поліції, - пише Віталій Грегор.



Коментарі

Л
ливчка

добре шо до мартинки дорога э....а дальше Ливчка не може зробити... вже тошнить од цієі (влади)

КЙ
кочало йовжі йовжійович

У ВАС чеше диюбілів из тобов уєнно хватає. уд весни до зими ремонтууть дороги, та нароблять обмеження що пробки на години ся розтягнуть. айбо я сюди прийшов чужий та сижу мовчу, не шаставу по сезнамах та новінках уби залізти у дискусію

Р
ренгенолог

угорці виділять і зроблять

С
Стройнр

Аде сте були літом ???

К
Кот

Чеху Не знаю як там із мовами, а ввічливості точно Вас не навчили. Хизуватися чимось, навіть якщо це позитивні здобутки, явно не найкраща людська риса.

ДХ
Для Ханиги

Не все такие отсталые, как некоторые украинцы, которые и после года работы у нас очень плохо говорят по-чешски. Чтобы Ваша совесть была спокойна и для удовлетворения Вашего любопытства добавлю только, что я преподаю языки в городе Брно и знаю этих языков семь. А Вы?

Х
Ханига

Чех, який балаболить на "чіста русском". Ото вже чехи пішли в наші часи... Дивні справи твої, Господи...

ДК
Для Керецки

Я "долучаться" не хочу и не могу, я чех. Но когда я еду иногда в отпуск оставить мои деньги в Вашей стране и посетить могилы предков, мне совсем не нравится, чтобы я не мог проехать из-за толпы, которая решает свои внутренние проблемы за счет других. И это не в первый раз. Когда вы едете к нам, то видите кого-то блокировать дороги или мешать вам в передвижении? Если у нас демонстрация, то в Праге. Вам есть, чему учиться. Только мало кто это понимает.

К
Керецьки

ТУРИСТ- долучайся до протесту *хороша дорога* і тут страдать не тільки турист і містні май більше...ВІДПОЧИВАТИ ТУТ ХОЧЕШ АЛЕ НЕГАРНО НАЗИВАТИ ЦИХ ЛЮДЕЙ ІДІОТАМИ чи може в тебе таке виховання -москальське...добре думай що белькочиш з будуна і про свою кишку.

Т
ТТХ

Идиоты. Пусть идут блокировать облсовет или Раду в Киеве. Кишка тонка? Почему должны страдать туристы и другие люди из-за произвола местных хулиганов??

В
Ваня

Ну де Ланьо тепер ? Він лиш піариться коли ремонтують щось а як проблема нема. Його

К
Кум

Кум кума прикриэ спинов а грошики пополам по кумськи

Б
Балога

Я машину кожних три мисяця перебуваву нову модель треба купувати народови

Читайте також