Дітям до 16 років заборонять відвідувати нічні клуби?

27
5

Верховна Рада пропонує заборонити перебування дітей віком до 16 років у нічних клубах.

Відповідний законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перебування дитини у закладах громадського харчування та сфери розваг у нічних закладах) депутати ухвалили в цілому у вівторок.

Законопроектом №8750 пропонується заборонити перебування дитини віком до 16 років без супроводу батьків чи іншого законного представника у закладах розваг та громадського харчування з 22:00 до 06:00.
 
При цьому планується введення адміністративної відповідальності власників чи посадових осіб цих закладів у разі порушення ними цих обмежень.

Коментарі

(
(*_*)

мені 14 і я цілком підтримую цей закон. Тому,що мені самій не подобається,коли мої однолітки уже шляются по клубам... аж самій соромно стає.У нас іще буде час нагулятися..а покищо треба насолоджуватись теперішні життям і нікуди не поспішати=))

А
Андрей

Я ЗА!!

Л
Лена

Також підтримую цю пропозицію,нічого дітям робити в нічних закладах. Теперішня молодь хоче дуже швидко стати дорослими,не варто квапитись у доросле життя,насолоджуйтесь дитячими роками. Головне щоб власники цих самих нічних закладів дотримувались цього закону.

К2
користувач 2

підтримую

К
користувач

давно пора,підтримую повністю!а не,заходиш в клуб,а там куча дітей,п"яних,обкурених,яким би просто сидіти дома і ще дивитися казочку,а не гасарити горілку і творити те,що "сьогоднішня" молодь витворяє!!!

Читайте також