Дітки Міжгір'я попрощались з букварем

16
0

Цими днями в актовому залі Міжгірської СЗОШ І-ІІІ ст. ім. Августина Волошина панувала урочиста атмосфера — учні 1-Б класу, де класоводом Ірина Михайлівна Кінаш, запросили батьків та вчителів на свято, на якому маленькі школярики прощалися з своєю найпершою книгою — буквариком.

 

Під керівництвом своєї наставниці Ірини Кінаш, яка протягом року допомагала своїм вихованцям освоїти перші ази науки, прищеплювала їм любов до книги та навчання, по-святковому одягнені першокласники віршованими рядочками розповідали про Буквар, який за рік став для них рідним, називаючи його своїм другом та обіцяючи на цьому не зупинятися, а сміливо крокувати в Країну знань. Під керівництвом музкерівника Мирослави Малети учні виконали пісні “Вчать у школі”, “Букварик” тощо.
 
У гості до дітлахів завітали і казкові герої — Лисичка (Марина Лолин), Червона Шапочка (Олександра Желізняк), Сірий Вовк (Андрій Ковбашень) та Чарівна Фея (Соня Фулей), а також підручники “Рідна мова”, “Математика”, “Буквар”, “Читанка”, “Я і Україна”, ролі яких виконували учні 5-Б класу.
 
П’ятикласники також дали цінні поради найменшим школярам, як слід поводитися на уроках, краще вивчати той чи інший предмет, вручили винуватцям торжества оцінку “12” та книжечки для позакласного читання.
 
Завучі школи з навчальної роботи та початкових класів, відповідно Маргарита Бундзяк та Світлана Іванина, а також класовод Ірина Кінаш, побажавши першачкам подальших успіхів у навчанні, натхнення і працьовитості, відзначили найкращих учнів, вручивши їм своєрідні медалі. Зокрема, за техніку читання — Неонілу Гнепу, Андрія Буту, за активну участь у шкільному житті та знання з математики — Івана Сопка, Вікторію Вайдич та Федю Юрика. За старанність і наполегливість протягом року відзнаки отримали всі учні класу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також