Дітлахи мукачівського НВК гралися в поетів (ФОТО)

9
0

В кінці березня 2011 року у дошкільній ланці НВК "Гармонія" відбулося Свято поезії.

Всі групи були активно задіяні в організації свята. Ніби за помахом чарівної палички, кожна з груп перетворилась в казковий мистецький світ. Заняття проводилися з використанням поетичних творів (віршиків, забавлянок, закличок, скоромовок), організовувались виставки дитячих поетичних збірок. Були проведені консультації з батьками щодо рекомендованої дітям літератури поетичного жанру. Батьки навіть мали можливість проявити власні поетичні здібності, дописуючи на свій розсуд віршовані рядки до запропонованого вихователем початку вірша.

В рамках Свята поезії відбувся конкурс маленьких декламаторів серед дошкільників середніх та старших груп. Дітки проявили себе як умілі читці поетичних творів, обсяг яких набагато перевищував відповідні вікові норми.

Журі відмітило кращих декламаторів: Товтин Олександру (05 група), Данько Євгенію та Сабов Альбіну (06 група), Бенце Вероніку, Фекете Юрія та Сербіну Олександру (07 група), Попович Віктора (08 група). Кожен учасник конкурсу отримав невеличкі подарунки.

Свято поезії неодмінно запам’ятається і дітям, і батькам. Подібні заходи є дуже корисними для дітей, адже поезія розвиває не тільки дитячу фантазію, а й вчить дитину творити, працювати над собою, мислити… А головне – вірити в себе та власні можливості.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також