Діти ракошинської школи вимушені ходити у вуличний туалет, який жахає виглядом (ФОТО)

14
16

Редакції Mukachevo.net надіслали світлини надвірної вбиральні школи в Ракошині. А поряд, ще й закинута будівля, яка наповнена сміттям.

Нормальні туалети у школі є, але ними досі не користуються, через несправну каналізацію. Директор школи обіцяє, що незабаром ці нові вбиральні мають запрацювати.

А поки дітям доводиться ходити у вуличні туалети. Тут у вбиральнях можна знайти купу сміття та непотребу. Поряд у будівлі ще й розбиті пляшки та стара автомобільна кабіна, де вечором збирається молодь не просто поспілкуватись, а й вжити наркотичні речовини, адже всюди розкинуті пляшки, так звані "бульбулятори".

Погляньте на світлини самі.

Зазначимо проблема з шкільними вбиральнями на Закарпатті дуже гостра. Про це неодноразово згадувалось у ЗМІ та Міністром освіти Лілією Гриневич.

За її словами на Закарпатті найбільше шкіл в країні де діти ходять в туалет на вулицю.

Коментарі

М
Мукачево

Всі критичні відгуки в адресу директора школи. Це справедливо. Але велика ганьба голові села. Коштура ганьба. Не думав що ти реально пусте місце а не сільський голова.

Ф
Фреймут

Напочатку нового навчального року обовязкоко завітає програма "Інспектор міста" їм сподобається такий матеріал.

ХІ
хат іген

А де ракошинські крутяки? Своїх дітий повідвозили у Мукачево, а дако і за бугор...

І
Іновейшен

Неможу зрозуміти то ми моло відстали чи то ми вже в еко мвйбутньому))))

В
Василь

Ця деректорка знає лим гойкати на діти моя мою малу звідали куда в туплет ходите та вчителі по всім класам олзносили в школу внутрі та так ся робить.. Сміх на 400 діти 4 внутрішні туалет шок!!!!

ДГ
до гості

А що так гостей встрічають, не прибрали туалети до вашого візиту. Ви навірно не *почотна* гостя- так вам і треба...

ДБ
До берегово

Вчителі не ходять у теплий і чистий туалет,я самабула гостею їхньої школи, нас пускали в туалет в приміщенні, але там такий самий жах і антисанітарія.

Б
Батьки

Частіше викладати такі фото у соцмережу.То може буде хоч трохи порядок. Дякуємо редакції Мукачево Нет що показали що твориться в школі. Но треба було ще в серидині з фотографувати туалети які вони забиті і яка там "воня" мяко кажучи. І які там крани і умивальники. САНСТАНЦІЮ на них і РАЙОНО!!!!

Б
БЕРЕГОВО

Бо директор та вчителі в такий туалет не ходять. Для них є чистий, теплий в примішенні щколи. Їх турбують гроші, які можна вкрасти та гроші, які висасують з батьків. Така сама ситуація і в БЕРЕГОВІ особливо в школі № 5. Туалетів немає, но тільки для дітей- зробили щось наподобі коридора, *списали * гроші і на тому кінець. ВЧителям тепло і затишно ходити в туалет але від того не стають добрішими ьочніше толерантними до учнів. бо *відітелі* у них нервів не хватає на дітей. Дітей не учать спеціально, щоби нанімали репетиторів...

Р
Ракошинець

Директор не може не знати про такі туалети.Як їй не соромно що в неї таке твориться.То просто ужас.

А
Андрей

В этой школе учителя только то и знают что давать по 5 параграфов на "Самостійне вивчення", а сами на уроках свои проблемы решать, а от если что то скажешь будут грузить ребёнка. Та о чем мы говорим если обозвать учеников "дебил_ми", "больными на голову", "тупыми" в этой школе только так... Уже как год мой малый в другой школе так как пришлось забрать его в другую школу в связи с условиями и методикой воспитания детей... Там бы на этот "навоз" из прокладок села администрация хоть раз вправить нужду! Стыд и позор директору за такие условия в 21-м веке!!!

О
Олексій

Де до цього часу були батьки!!! Гидота.... Як в таке можна дітей пускати, небійсь і вчителі при -10 туда ходять?? Фуу мені бридко позвільняти всіх причетних??

9
911

Добре що спордзал зробили а на туалет грошей не вистачило? Могли хотяби його прибрати.

С
Суміди

Редакції ще треба приїхати у зимку. Щоб зняти дітей як вони сидять у куртках бо в класах немає і 15 градусів. А у відповідь чути" ліміт кубів"

К
Когут

Такий стан туалетів не міняється вже 15 років, а директор на 1 вересня лише знає шо говорити про них які вони "красиві"

Л
Лалаленд

Директора звільнити взагалі! Навіть якщо в приміщенні туалети не працюють, як можна допустити таке занедбання туалету на вулиці??

Читайте також