Дівчата роздягаються під музику "Rock-H" (ФОТО)

78
4

Четвертий день шостого фестивалю під Бродами “Підкамінь 2012? був наймасовішим і шаленим, як і обіцяли організатори. На прес-конференції 11 серпня вони наполегливо рекомендували журналістам цього дня «утриматися від поїздок додому».

Увечері ж всі зібралися коло сцени. Там було спекотно аж до третьої години ночі. Ще б пак, добряче розігрів публіку гурт із Закарпатя «Rock-H».

Керівник, Віктор Янцо, вийшов у циліндрі, згодом ефектно його скинув. Але на кінець виступу знову одягнув.

Музика цих хлопців із Закарпаття на стільки енергійна, що танцювали і дорослі і малі. Серед публіки навіть була дівчина, котра витанцьовувала з оголеними грудьми. При цьому вона сиділа на плечах у хлопця, тому не помітити таку гарячу шанувальницю “Рокаші” не могли.

Так само не стояв на місці під час їхнього виступу і один із співорганізаторів фестивалю “Підкамінь” – Олександр Ганущин. Та музиканти з гурту “Кораллі”.

 

Коментарі

П
Погляд

Дякуємо, за передрук нашої статті і вказання автора)) Але були б дуже вдячні, якби ви вставили авторство фото з дівчиною. Воно належить Владиславу Гирику. Крім того, на головній фотографії у вас не фото з фестивалю Підкамінь, а з лицарського фестивалю)))))) Подякуємо.

Д
Дале

Тернопільська інтернет-газета "Погляд" мабуть, то не в субкультурах справа. А в загальній культурі фестивальників. Відповідь · Подобається! · 19 годин(-и) тому Volodymyr Ivah · Підписатися · Топ-коментатор · Працює в НАСК "Оранта" може і не в них,але все ж,порядок треба робити,то голе дурне дівчисько не заслуга Рокаш,хоч вони дуже хороша група і музика в них гарна,а всього лиш дурість,випитий алкоголь,викурена трава.... Відповідь · Подобається! · 15 годин(-и) тому

Ц
Цитата

Volodymyr Ivah · Підписатися · Топ-коментатор · Працює в НАСК "Оранта" ота дівчина гола там майже всі дні витанцьовувала гола,по руках пішла,в день вдягалася,бухала,курила всякі трави,на вечір бачили,що було,головне,що як дитина на вигляд,а така зіпсута,ще й в кульчиках всяких,брудна,в болотах,маркерами пообмальовувана.... так неможна,треба ці всі субкультури вишпарювати...досить...соромно Відповідь · 1 · Подобається! · Стежити · 20 годин(-и) тому

Ш
Шок

О СЕ РЕПОРТАЖ!!! із горячої точки...

Читайте також