Дівчина з Таїланду стала найвищим підлітком планети (ВІДЕО)

24
3

19-річна дівчина продовжує рости. Через пухлину у мозку, яка і стала причиною гормонального дисбалансу, вона осліпла. Слава не тішить ні саму рекордсменку, ні її рідних.

Звання найвищого підлітка на планеті Земля отримала сліпа тайська дівчина на ім'я Малі Дангді, чий зріст становить 2 метри 82 см. Її ім'я занесено до Книги рекордів Гіннеса.

До речі - Малі все ще продовжує рости і цілком можливо, що на "виході" виросте в 3-метрову дамочку, яка зможе поборотися за звання найвищої людини на планеті Земля. Зараз 19-річна дівчина важить 130.18 кг і живе разом зі своїми батьками та сестричкою.

Коли Малі було 9 років, її мама, 40-річна Джі, відвела її до лікаря, зауваживши, що її дочка значно вища за інших дітей її віку: "Одного разу Малі привела додому маленьких дівчаток, я поцікавилася у неї, хто це такі і була вражена, коли вона мені заявила, що це її однокласниці, тому що вони були як мінімум в два рази нижчі від моєї дочки, - згадує мама Малі.

Обстеживши дитину, лікарі виявили у неї пухлину в мозку, яка тиснула на нерв. Це і стало причиною гормонального дисбалансу. Пухлина виявилася доброякісною, але неоперабельною. У результаті цього, Малі буде продовжувати рости все своє життя. Єдиним лікуванням для неї стали дорогі ін'єкції препарату (3269 доларів за ампулу), що уповільнює ріст.

Протягом 10-років над дівчинкою знущалися, принижували і ображали всі кому не лінь. Коли Малі почала давати відкоша, її однолітки стали просто ігнорувати дівчинку. Через пухлину Малі втратила зір. Її мати каже, що намагалася, як могла полегшити і без того нелегке життя своєї дочки, але її грошей вистачає лише на харчі та ліки для Малі.

"Ін'єкції, що сповільнюють ріст, дійсно допомагають, але грошей на те, щоб колоти їх кожні шість місяців, як прописав лікар, у нас просто немає, тому Малі продовжує рости", - говорить Джі.

Сьогодні більшу частину свого часу Малі проводить зі своєю сім'єю, особливо зі своєю 3-річною сестрою, яка її просто обожнює. Про школу згадує із жахом, а слава найвищого підлітка її не тішить.

 

 

Коментарі

ПО
Полажинець Олег

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар.

ОП
Олег Полажинец

Богатый выбор автомобилей в ЗакарпатЕвроТранс 2! Приходите на тест-драйв, спросите меня, сделаю скидку!

G
Grulinch

Добрый пир! Я хочу говорить в мире груда всяких хороших и нехороших производителей бытовой техники, но техника Кенвуд завсегда стояла и стоит отдельно ибо это блестящий парабола надежности, кто гарантирует бренд Kenwood, это на протяжении долгих лет обеспечение качества и долгое время службы различных приборов аля кофеварка, чайник либо магнитола. Коль вы задумались над приообретением бытовой техники - берите Кенвуд - не пожалеете!

Читайте також