Дівєєв-Церковний вважає, що титул Міс Ужгород 2013 отримала не та конкурсантка

8
2

Продюсер «Міс Україна-Всесвіт» запросив взяти участь у своєму конкурсі краси 18-річну Едіту Шікут, а не Анастасію Костич, яка й здобула титул найгарнішої дівчини обласного центру.

«Я побачив дівчину, яка мені сподобалася і я запросив її до нас на конкурс . Які в неї будуть шанси, побачимо, але з тих дівчат, яких я побачив на конкурсі, то вона сама перспективна. Не скажу, що вона 100% здобуде титул Міс Всесвіту, але в будь якому випадку, перспектива на конкурсах є», – пояснив свій вибір Олексій Дівєєв-Церковний в приватній розмові з Мукачево.net вже після конкурсу.

За його словами, проблема регіональних конкурсів, які є відборами до національних у тому, що тут забагато суб’єктивних моментів – вплив спонсорів, депутатів, кумів, родичів та знайомих. «Ось тому й ми збираємося, їздимо особисто, відбираємо людей», – зауважив Олексій. 

«Приємно, що в місті, яке не вирізняється якимось великим фінансуванням, а люди живуть так, як всюди зараз у нас в країні, проводяться конкурси краси на дуже хорошому рівні», – додав гість, відзначивши роботу тих, хто створював відео-візитки для конкурсанток.

Коментарі

Ж
Журналист

*Алексей не говорил что титул "Мисс Ужгород" получила не та конкурсантка.

Ж
Журналист

Бред. Он такого не говорил! Колеги, очевидно прировняли девушку которая носит титул "Міс Ужгород" к девушке которая должна фигурировать на международных коркурсах - но это, как минимум, некорректно. У Мис Ужгород чуть другие задачи кроме участия в конкурсах красоты - это в первую очередь общественно-воспитательная работа и пример для подрастающих девочек, а уже потом красование собою. Мис - в первую очередь, это девушка умеющая себя держать в руках, не поддаваясь разным фальшивым ценностям. Мис - это, в идеале, в первую очередь личность, а потом уже внешность. А на международных конкурсах как раз всё наоборот. Там социальные функции победительницы и учасницы осуществляют как правило больше формально чем реально.

Читайте також