Дії уряду Яценюка підтримує тільки 1% українців – дані соцопитування (ІНФОГРАФІКА)

13
9

Такі результати досліджень оприлюднили в соціологічній групі «Рейтинг».

Згідно даних опитування, політику українського Прем’єра твердо підтримує лише 1% українців, а не підтримує – 82% (з них 57% – категорично). У вересні показники підтримки були на 1% кращі.

Дещо схожа ситуація із задоволенням діями Президента України Петра Порошенка. Якщо в вересні 2014-го року його дії твердо схвалювали 15% населення країни, то у листопаді 2015-го цей показник опустився всього до 3%. А категорично невдоволених Порошенком стало 42% громадян.

Соціологи також опитали українців про те, як за останні 12 місяців змінилось економічне становище їх сімей. Так, 77% респондентів відповіли, що воно погіршилось (з них 40% - набагато погіршилось). А от кращим життя стало тільки для 2% вітчизняних сімей.

Мukachevo.net

Коментарі

ПБ
пішто бачі до правда

ти чинуш проплачений... люди кінці з кінцями уже зводять а ти тут про Європу толкуеш...Тарифи вверх, валюта вверх... пенсіонери в жопі, бюджетники в жопі.. всі в жопі а они жирують

ДП
до правда!

Брехня ти галіма. Ці клоуни так "нарозрулювали", що Україна вже на ладан дихать. "Щенявмерло".

Ф
фийом

а амерека що вслипла що тут в украинися робить и кому вони грощи дають.за два роки отколи ся банда править стало жити у милион раз хуже.от людей забирають послидьньое як фашисти и вси мовчать.

О
ОХ

ЙОУШКО-УВИН И Е ЙОУШКО...ШО ТУЙ ДОДАШ???

Й
ЙОУШКО

ТАКІСЬТЕ ТУПІ ШО ЛЕМ ,ВИ ЩО ХОЧЕТЕ ,МАТИ ЗА ДВА РОКИ ТО ДО ЧОГО ЄВРОПА ІШЛА СТО РОКІВ! ЯЦЕНЮК З ПОРОШЕНКОМ ДУРНІ ,МАТИ ТАКІ СТАТКИ І СЛУХАТИ ВАШІ ОБВИНУВАЧЕННЯ ,НА ЙОГО МІСТІ Я БИ СВИСТАВ НА ВАС УСІХ ГАЗДУЙТЕ ЯК ЗНАЄТЕ!

О
ох

и де ти видиш практични видносини???кроме,як брати у запада бабки соби в карман,а ти и вси роками будуть вертати...поражаюся твоив и таким,як ти,тупизни,який нема меж!!!

О
ох

та шо тот гибрид пацюка з зайцьом ще там при влади?а ти правдо як пернув,та аж сюда чути...куда они прирулили,шо так "розрулювали"...???ти слипий?!

П
правда!

Теперь, коли Яценюкта Порошенко трохи втихомирили ситуацію, а основне - навели практичні відносини з заходом, тепер вже всі готові керувати. А де ви раньше були коли потрібно було все розрулювати? Чогось сміливих не було, а на готовевсі ласі.

Ж
женя

один процент то ще много...

Читайте також