Для боротьби з політичними опонентами на Закарпатті прислали «робочу групу» силовиків з Києва

14
21

Перша спеціальна нарада відбулася цього понеділка, 7 грудня в будівлі ОДА під керівництвом губернатора Геннадія Москаля.

Про це стало відомо Mukachevo.net з достовірних джерел у обладміністрації. Більше того, як зауважив співрозмовник, на цій специфічній нараді був присутній народний депутат Валерій Лунченко. Саме він дорікнув столичних силовикам у тому, що вони досі нічого не знайшли на структури Віктора Балоги та безпосередньо на команду молодого міського голови Мукачева Андрія Балоги.

– Хлопці з Києва спробували пояснити, що мер тільки почав працювати, і там навіть нема серед чого шукати компромат, не те, щоб щось найти. Але у відповідь силовики почули від Лунченка, що треба розуміти важливість моменту і почати негайно діяти, і пообіцяв особисто контролювати це питання, – зауважив співрозмовник.

Схоже, нинішня влада вдається до прийомів попередників, коли силовики та фабриковані справи були головною зброєю у боротьбі з політичними опонентами.

Mukachevo.net

Коментарі

ПБ
пішто бачі

Це всьо мутки Народного Фронту , Містера Куля в Лбу Яйценюха....

7
777

.Ся банда вмісті з порохом кінчить хуже яника......

1
123

Валерчику ти спортсмен по мотокросу нікудішний так і політик,продажна шавка

2
2222

Вот се бичара хустська видав,так приходи сам на перевірку,дятел тупорилий

ШІ
Штемп із Хюстона

Аби ти фрасе уже доста било,треба би його машини на мадярських номерах провірити,узвався вероховинець,прийди сам на провірку.

Е
егрешський

Лунтік і по слідам андрюші ходити не може а не вто шо порядки наводити-а нехоче попробувати стати мером у першому турі у такому вароши як мукачево(по населенню)чи слабо у самому малому силови хустського району не пройшовби.оби штось говорити треба штось робити так як це робить андрюша із командов як кось не вірить поспілкуйтесь із населенням мукачева-я сам не мукачівський-но якби команда андрюші поробила у нас у районі то бувби порядок(ремонтні роботи по всіх мікрорайонах мукачева проводятся і тепер)

З
Зернотрейдер

Ша пацнва! Лунтік свій пацан і Балога йому ніц не зробить. Йому можуть тільки Китайці яйця відкрутити, адже ні зерна ні бабла, а ті гади вже й Президента питають де їхні кредити.

З
Закарпатець

Лунченко перейшов межу, прийдеться добре просити вибачення, щоб не переживати кожний день

МС
Михайло Світен

А Лунченко забув як займався контрабандов та й тепер тоже самоє авоть цігаретлики, або машини ліві....................... http://pszak.info/?p=1379#more-1379

Р
Рома

Лунченко хай на себе подивиться.... І порядки собі у Хусті наводить

1
123

У себе воняку в Хусті шукай,охуївший Лунченко

М
МАКС

Хай розслідують! Але в рамках закону

Л
лев

Менти нич не зроблять бо продажні а Москаль перший взяточник и Лунченко боіться Балоги бо мають на них усіх компромати

П
Панамера

Хай робоча група заъде у Хуст і провірить кошториси реконструкцій города останнього року скільки Лунтік з пацанами вкрали на цих прожектах

М
Мукачевець

Хай не лізуть у наш варош! Хай молодий мер працює! Видно його відкритість по тому як він спілкується з людьми! Я був на зустрічі з громадою міста і бачив як Андрій Вікторович спілкується з людьми, вміє чути і допомагати! Хай Москаль іде у Чернівці розповідати, що кому робити!

ТА
толік алкаш

Я возив паленку і сигарети и буду дале возити бо плачу таможі 400 євро и 700 євро які Лунтік на Київ возить и москаль

1
123

Лунченко+Москаль+Блюк = бандіти і діють як Янукович коли той заганяв СБУшників у Мукачево за Балогом слідити.А чим все для них закінчилось?? Так і ці закінчать точно

О
Оксана

Цікаво, що їм заважає? Хай самі покажуть результат. Москаль вже достатньо часу провів тут щоб щось зробити! Але бачимо, що він навіть до паводку на Тячивщині не був готовий!

Х
Хуст

Лунтік абсолютно несамостійний дітвак. Ним управляють по очереді няньо, жона, Білецький і майбільше Броді, який сп**див ярд баксів і мажорить по світу під прикритям януковичів

П
Пітьо

Тепер київські менти з бандітами Блюка людей переслідувати начнуть аби когось для галочки засадити. Ганьба Москалю і Пороху

С
Саша

Е, хлопці, не буде з сього нич! Медведчук щепив Балогу, не дощемив. Яник щемив Балогу, недощемив. І ви обламаєтеся. Увидите

Читайте також