Для чого потрібні диспенсери для напоїв

20
0

Диспенсери для напоїв - це пристрої, розроблені для того, щоб співробітник закладу міг максимально швидко і якісно обслуговувати клієнтів закладу.

Вони також популярні для використання в домашніх умовах в момент урочистих подій - подача напоїв гостям буде спрощена. У продажу представлена велика кількість різноманітних моделей, включаючи оригінальні диспенсери для напоїв - асортимент дає можливість вибрати рішення, яке відповідає вимогам і бюджету покупця.


Які бувають диспенсери для напоїв

Це різновид посуду, в конструктивних особливостях якої передбачена можливість зручного розливу і зберігання всіляких напоїв. Зовні прилад представлений об'ємної колбою, доповненої краном. У неї наливають певну кількість рідини, а за допомогою крана подає в чашку або склянку.

Моделі виготовляються з екологічно безпечного пластику або скла. На колбі присутній мірна шкала, за допомогою якої можна контролювати рівень вмісту.

Види диспенсеров для напоїв:

1. Для побутового застосування. Відрізняються ергономічним корпусом. Виконуються з пластика або скла, нагадують лімонадніцу. Це незамінний аксесуар для відпочинку на природі, класичних свят і гучних вечірок. Побутові пристрої нерідко вибирають власники невеликих закладів харчування.

2. Професійні моделі. Встановлюються на підлогу, мають громіздкі корпусу. У ємність можна набрати до трьох десятків літрів рідини. Ідеальний варіант для закладу з високою прохідністю. При необхідності обладнання оснащують системою нагріву і охолоджень, що фільтрують.

Для чого використовують диспенсери

Виробники пропонують високоякісні рішення, які можуть використовуватися для зберігання і подачі наступних різновидів напоїв:

  1. Лимонад. За допомогою машини приготувати напій можна як вдома, так і в кафе.
  2. Сік. За допомогою обладнання можна перемішувати концентрат з чистою водою в бажаних пропорціях. Якщо машина оснащена системою охолодження, вона може подавати прохолодний сік.
  3. Алкоголь. Може застосовуватися для подачі міцних і слабоалкогольних напоїв, включаючи пиво, вино.

Серед переваг моделей можна відзначити:

  1. Комфорт експлуатації. Готувати і розливати напої може співробітник / відвідувач, який не має досвіду взаємодії з подібним обладнанням.
  2. Безпека. Завдяки особливостям конструктиву, ризик перевернути ємність з напоєм зведена до мінімуму.
  3. Висока швидкість. Завдяки машині, користувач не буде витрачати час на наповнення порожніх склянок і келихів, що дозволяє насолоджуватися святом разом з гостями.

Як вибрати

Великий асортимент диспенсеров для напоїв дозволяє вибрати модель для вирішення стандартних і складних завдань. Щоб покупка не стала розчаруванням, при виборі техніки слід враховувати кілька факторів.

Матеріал

Торгові марки пропонують придбати моделі з металу, пластику і скла. Пластикові рішення мають перевагу у вигляді доступної ціни, але при цьому можуть вступати в реакцію з рідиною. Моделі з металу коштують дорожче, і підходять для професійного застосування за рахунок надійності. Скло підходить для експлуатації в домашніх умовах, в невеликих кафе.

Об'єм

Диспенсери на кілька літрів - варіант для будинку. Якщо є необхідність в обслуговуванні 4-5 гостей, краще віддати перевагу п'ятилітрової техніці. Для великих вечірок призначені диспенсери об'ємом до 12 літрів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також