Для чого Путін вступив у військовий конфлікт на території Сирії? (ВІДЕО)

13
8

Війна на Донбасі для Путіна відходить на другий план, Росія втягується в сирійську мясорубку.

Путін активно підтримує Президента Сирії Башара Асада з 2011 року, коли в Сирії спалахнула громадянська війна. За цей час Дамаск отримав від Москви сотні одиниць броньованої техніки, літаків та різноманітної стрілецької зброї.

Проте про безпосереднє втручання Росії в сирійській конфлікт не йшлося ні разу. Але існує достатньо фактів, щоби стверджувати про зворотнє, передає Телеканал 24.

Постає питання, навіщо Росії, яка через міжнародні санкції та війну на Донбасі, і так переживає не найкращі часи, відкрито влазити ще й в конфлікт на Близькому Сході?

Коментарі

Д
Дозор

Кожний вбитий бойовик ІГІЛ на території Сирії, це мінус один бойовик на півдні Росії.

:
:(

давайте виділеме кусок землі. і най ся америка з російов там ся стріляють, буде їм аля пейнтбол. бо задолбали їхні розборки за рахунок життів простих людей.

С
самомупоследнему

Ирак, Ливию, Афган ...ты о чем? может о помощи черножопой ублюдочной америке этим странам? где это блядво не сунется везде смерть..

П
последнему

С января по июль текущего года в Ростовской области зарегистрированно 501 преступление , связанное с нелегальным оружием . Подожгли подонки восток Украины , и сами уже горят . Теперь в СИРИИ что-то мутят . Забыли про ИРАК , ЛИВИЮ , АФГАНИСТАН . И как накрылась " МЕДНЫМ ТАЗОМ " ихняя там помощь .

З
Закарпатец

Для сведения в Тартусе (Сирия) еще со времен СССР была военно-морская база, сейчас Россия там еще строит аэропорт. Вот и все. Так что товарищи бандеровцы успокойтесь Украина в другой строне

О
Олег

Ну незнаю чого обурюєтеся Який не який Пупкін але перший хто щось робить проти Ігіл

Д
дохххххх

это точно ..Черножопая пиндосия начинает переходить на вторую роль по преступлениям за последние 100 лет.......хотя , если взять все до кучи ..то американским ублюдкам равных пока нет....АЛЕ ТОЖ НАШИ НОВИ БРАТИ !!!!ТОДИ ХАЙ БУДЕ РАША НА ПЕРШОМУ..

Х
ххххх

Чего не ясно? Раша (Путин) вошла в раж. Как бандит, который почуял безнаказанность и пустился во все грешные, не скрываясь. Но это до поры, до времени.

Читайте також