Для маленьких ужгородців складали професійні гороскопи

8
0

24 червня 2010 року у восьми загальноосвітніх навчальних закладах міста Ужгорода завершили роботу літні оздоровчі табори.

Спеціалісти відділу активної підтримки безробітних Ужгородського міського центру зайнятості протягом червня провели організаційну, системну профорієнтаційну роботу із 664 учнями 1- 7 класів, які відпочивають та оздоровлюються в таборах, з метою сприяння розвитку у молоді спрямованості на самопізнання та власну активність у виборі майбутньої професії. З допомогою фахівців центру вчителі та вихователі проводили різноманітні ігри та конкурси профорієнтаційного спрямування, тим самим формуючи у дітей уяву про майбутню професію, а семінари-тренінги та професійні гороскопи стали стимулом міркувань у дітей про себе, свої можливості у досягненні успіхів в далекому майбутньому.

Учні навчальних класів взяли участь у першому турі конкурсу найкращий малюнок на тему: «Моя майбутня професія». Серед великої кількості творчих рішень майбутніх художників, перукарів, дизайнерів, менеджерів, моделей були відібрані малюнки тих дітей, які будуть змагатись в наступному, другому турі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також