Для Океан Ельзи забронювали "Люкс" у Зірці та цілодобовий бар

7
4

Вимоги згідно з райдером гурту ледве помістилися на 7 аркушах А4

Як стало відомо Мукачево.net, учасники гурту Океан Ельзи, які у вівторок, 28 серпня виступлять в Мукачеві, прибудуть до міста з Львова автомобілем, оскільки авіа-рейсів цього дня до Ужгорода не передбачено.

У розпорядженні редакції опинився райдер колективу, в якому до дрібниць розписані усі вимоги - від характеристики готельних номерів та температури в них до кількості рушників та різновиду напоїв на концерті.

Так зірки сплять тільки на ліжках розміру «кінг-сайз» та їздять тільки на автомобілях представницького класу - Mercedes S-class, BMW 7й серії, Аudi A8 і т.п.

Коментарі

N
N..

учасники гурту Океан Ельзи заслуговують вимагати всі ці пункти у райдері,ті хто мають проти них щось,хай самі спочатку досягнуть таго висого рівня,а потім спробують поводити себе скромніше...

ТД
та де там.

що багато, то не здорово. А я б ще добавив: будь попроще і люди до тя потягнуться. Тоже мені Кіркоровчата. Помали, обисьтеся не зазнали!!!!

.
..

навіть розчарування якесь в них якесь з*явлилося...

1
123

Аааааааа, та де би ні....... тільки на таких машинах їздять - настоящі щирі українці.... Ланоси би не підійшли (підтримати національного виробника)?????

Читайте також