Для проектів співпраці українських областей та румунських повітів

7
0

виділено 4 750 000 євро

Громадські організації та органи влади Закарпатської, Івано-Франківської, Одеської та Чернівецької областей запрошують до участі у конкурсі проектів у рамках «Програми сусідства Румунія – Україна». Головною метою Програми є підтримка і поглиблення співпраці між прикордонними територіями України та Румунії. Про це 26 жовтня власкору ЗІКу повідомили із Центру інформації Програм сусідства Румунія – Україна і CADSES.

Конкурс оголосило Представництво Європейської Комісії в Україні. Основними пріоритетами є сприяння сталому місцевому економічному і соціальному розвитку, розширення та зміцнення туристичної галузі, розвиток транскордонної транспортної та прикордонної інфраструктури, покращення транскордонного менеджменту навколишнього середовища, налагодження тісніших зв’язків між громадами у прикордонних регіонах обох країн.

У Програмі можуть також брати участь громадські організації, регіональні та місцеві органи влади, а також із румунських повітів Ботошань, Марамуреш, Сату Маре, Сучава і Тульча. Загальна сума, виділена на конкурс – 4 750 000 євро.

Останній термін подання заявок — 18 січня 2008 року.

5-8 листопада ц.р. Центр інформації Програм сусідства Румунія – Україна і CADSES проведе 4 інформаційних семінари для потенційних заявників з метою презентації умов конкурсу, а також надання консультацій із належного заповнення анкет-заявок. Семінари пройдуть в Одесі (5 листопада), Чернівцях (6 листопада), Івано-Франківську (7 листопада) і Ужгороді (8 листопада).

Вичерпна інформація про програму і поточний конкурс проектів, а також вся необхідна документація розміщені на інтернет сторінці http://www.susidstvo.od.ua.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також