Для реалізації у Мукачеві інфраструктурних проектів залучатимуть європейські гранти

9
0

Депутати Мукачівської міськради на минулій сесії схвалили Програму розвитку транскордонного співробітництва, інвестиційної та туристичної діяльності у місті Мукачеві на 2016 рік.

На її реалізацію планується виділити 442 тисяч гривень. Виконання програми дозволить активізувати транскордонне співробітництво міста, формувати позитивний міжнародний туристичний імідж та підвищити інвестиційну привабливість Мукачева.

В рамках програми передбачається готувати заявки на конкурси проектів з фінансуванням за рахунок джерел міжнародної технічної допомоги, в тому числі на інфраструктурні проекти,  співфінансувати заходи в рамках грантових проектів, проводити презентацій туристичного потенціалу міста на обласних, регіональних та міжнародних заходах, розробити туристичний портал Мукачева, розширювати географії міжнародної співпраці на рівні партнерських угод.

Координуватиме дії між виконавцями програми, а також контролюватиме  її виконання відділ транскордонного співробітництва   виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також