Для спецпідрозділу закарпатської міліції розконсервували радянські БТРи та БРДМ (ФОТО)

11
10

За словами міліціонерів, броньовики тривали час не використовувалися і вже вважалися безнадійними.

Раніше один зі взводів Батальйону пройшов вишколи на базі Шипки, біля Мукачева. Сьогодні бійці тренуються у гірській Великоберезнянщині, аби тут на підйомах і спусках випробувати машини (БТР та БРДМ). Їх, до слова, не використовували ще з часів війни в Афганістані.

Під час тренувань, бійці Батальйону здійснили марш-кидок у повній амуніції та попрактикувались у стрільбі. До всього, перевірили як працює зв'язок. Зі слів зв'язківця Василя Кузьми, 70-річна машина зв'язку не підвела. Працював і дротовий, і радіозв'язок, а в перспективі - супутниковий.

По завершенні тренувань,  кухар Національної гвардії із 4-річним стажем, Максим продемонстрував майстер-клас із розгортання польової кухні. Майстер-шеф зготував гречку, суп, ну і на десерт - компот.

В подальшому Батальйон відпрацьовуватиме тактику та злагодженість дій.

Галина Сернівка, журналіст

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Д
Добрый

Третья фотка зачётная. Чёт ржу! Мужику в панамочке даже гнилого заборчика не досталось!

Д
Добрый

Эксплуатация коммунистической советской техники - це зрада и гоньба! И тут кляты москали дотянулись.

4
444

на фото бтр тянуть на тросови

J
joi

и на десерт КАПОТ )))

ЯС
Як се вже всьо заєба...о

Добавляться київські під,,ори....

Ч
чилядь

та як радянські?? а як закон ош немош нич комуністичне кивати?? своє чого не возьмите?? бо немаєте нич свого всьо шо маєте то вам погані мацкалі комуністи дали!! від безплатної освіти до безплатної квартири всьо малисьте а типирь шо маєте ??? при владі жиди і война і всьо!!

4
444

я не поняв як радянські а декомунізація їх же комуністи робили

І
Іван

Пак вибори нєт? Влада ся боїть. Шо там казалисьте, Янукович бов поганий?)

Г
геша

Громадо Закарпаття-це стараються для нас, часом щоби ми не відстоювали свої права уже "нової" "канстітуції" ЄВРЕЇВ-ПАРАШЕНКА, ТУРЧИНОВА, ЯЦЕНЮКА_ПАДЛ,.

Читайте також