Для встановлення причини смерті мукачівця у ізоляторі експертам не потрібен був дозвіл матері

16
0

Про це Мукачево.net розказала речник закарпатської прокуратури Вікторія Попович.

За її словами експертиза зроблена повністю законно.

"Дозвіл матері не передбачено (прокуратура пішла на зустріч матері і погодилась на її небажання аби експертизу проводили місцеві експерти і направила листа відповідного у Львів, проте Львів дав офіційну відмову, через те, що Закарпаття у цьому питання обслуговують закарпатські експерти)- відповідно є висновки експертів, про які мати вже знає, якщо вона не погоджується з ними - має право оскаржувати", - розказала Вікторія Попович.

Як зазначила пані Вікторія, дозвіл родичів у даному випадку не потрібен, адже розслідується кримінальне провадження і необхідно у будь-якому випадку встановити причини смерті.

Мати померлого мукачівця неодноразово заявляла, що тримаючи у руках документи з відмовою Львівських експертів, вона не бачила мокрої печатки, адже, на її думку, на всіх документах вона повинна бути. На останній були лише підписи.

Нагадаємо, днями, пані Надія, заявила, що закарпатські судмедексперти без її дозволу зробили розтин її сина, що помер у слідчому ізоляторі. Причина смерті, яку оголосили експерти, її ще більше шокувала.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також