Для закарпатців встановили найвищі тарифи оплати за воду по Україні

2
32

Державний регулятор у сферах енергетики і комунальних послуг розподілив області на чотири групи і для кожної встановив межі підвищення вартості.

Максимальні ціни на воду тепер у Київській, Закарпатській та Кіровоградській областях – близько 10 грн за кубометр.

Найменші тарифи затвердили для Вінницької та Донецької областей - в межах 4-6 гривень, інформують журналісти ТСН.

Підвищення пояснили зростанням вартості електроенергії та здорожчанням валютних кредитів для водоканалів. 

Коментарі

С0
Славік 03.05.2015 10:01

Кажете - Імпічмент меру Мукачево - дострокові вибори! Хочу спитати Вас як і коли.Тать його витурити не мож, про які дострокові вибори іде мова.Йог балога як поклав, так і викопкає у гузицю, як і інший непотріб. Комент Шпиона дивує! Яке підвищення зарплат ви очекаєте? Мер і мерська компанія підняли собі втихаря зарплат, віднайшли собі гроші для премій і доплат.Так у них все ОК! А до нас з вами їм нема діла.Но нич скоро поникаєме,де буде сись слимак мер?

Л
Лілям

Ідіть скачте на майдан і буде вам щастя!

Л
Ліля

Так я згодна! Це що за влада!!! Яке вона має право вказувати мені куди давати вчитися дітину

БП
БАТЬКИ ПЕРШОКЛАСНИКІВ!

Не байдужі батьки першокласників яких не беруть в обрану вами школку, а беруть лише по місцю прописки УВАГА! збираємося всі в кабінеті мера у вівторок о 14,00 годині. ВСЯ НАДІЯ ЛИШЕ НА ВАС! Ми маємо право вибирати школу в якій наші діти будить здобувати освіту!!!!!!!!!!!!!!!!!

І
Іван

Так вам бидло і треба ) ідіть дальше на майдані поскачте) ла-ла-ла-ла)

М
местный

так какой точный тариф на воду в мукачево? кто в курсах?

OV
Orban Viktor

:))))))))))))))))))))))))

С
Славік

Імпічмент меру Мукачево - дострокові вибори.Основні вимоги зниження вартості проїзду у маршрутках та тарифів на воду.

Т
тячивець

люди обэднуймося бо ци реформатори задовбали звоним на гарячи линии звертаймося до депутатив робим хоть щось

Ш
Шпион

А зарплати когда поднимут?

ЗР
З руху "Правий сектор"

"Міняю свою сім'ю на сім'ю Балоги або прошу Вітю усиновити мене, розглядаю зустрічні варіанти - в кінці кінців - можу взяти грошима"

І
Ігр

Короче - єб*ться як хочете любі друзі, дуже велика слава дуже великим героям які дали нам газ, воду і електрику по еуропейським цінам, браво! - хоч щось по еуропейськи нарешті. Ви ще зачекайте трохи скоро і жерти і срати будете по еуропейськи, не довго залишилось. Чому бідний бо - ...... чому .... бо бідний.( у нашого народа колись була мудрість)

Д
Дурчинов

Міністерство енергетики України розглядає можливість переходу теплових електростанцій з вугілля на гривню.

Я
Яйценюх

- Нам казали, що прийде Путін і всім нам буде песець! І ось, песець прийшов, а де ж Путін?!

П
Попрошенко

Україна увійде в історію як країна, народ якої вирішив, що не хоче жити погано і... став жити ще гірше!

Б
Баня

Літом будеме ся мити под дощом, а зимов у студених хижах і дяки такої не буде.

С
Славік

Я согласен треба міняти владу у Мукачево чим скоріше.....засидівся Золтан у кріслі а толку мало.

Я
я

Золтан і не перне без балоги і пітьовки.Раз їх треба і їх файту од власті одстранити а пак уже видно буде.уже ладить синка свого на мера

Я
я

тарифи підвищать- молодці а нащот прочистити каналізаційну трасу очистити воду шоб була якісна не входить в плани.Пора вже в Мукачеві устроїти майдан за іздевательство за ціни в маршрутках,за тариф на воду.Але маршрутки аварійні грязні не відповідають євростандартам, водопровід теж.Шо Мукачівці вийдемо на Мукачівський майдан - Золлтана як Чаушеско отправити- бо Він не знає як жити за мінімум а платити по максимуму.Хто згідний пишіть.

М
мукачевец

пидорасы!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С
скоро!

с такими ценами люди просто не смогут платить за ком. услуги. Так что копайте выгребные ямы, а на жители многоэтажек готовьте горшки и благодарите всех тех, кто майдан организовал и сейчас флажки на машины нацепили жолто-блакитные.

ДП
день перемоги

2 мая все свободные люди Украины отмечают первую годовщину дня Победы над фашистской гидрой, поднявшей свои головы в прекрасном свободном городе у берегов Черного моря, городе-герое Одессе. В пучине адского огня сгорели вурдалаки пришедшие погубить саму жизнь! По истине, это торжественное событие обладает глубоким символизмом: день сожжения Дома профсоюзов совпал с днем штурма Рейхстага, который завершился в этот же день ровно 70 лет назад — 2 мая 1945 года. От тех пор, священной обязанностью будущих поколений украинцев будет помнить, чтить и гордиться подвигами бойцов войны за Одессу, которая продлилась от 18 января до 2 мая, даты безоговорочной капитуляции предателей своей священном Родины! Трижды слава защитникам Одессы! Ура! 18.01.2014 – 2.05.2014 Мы помним, мы гордимся!

Я
япончик

Вітаю зі святом 2 мая!! Етот день русня приближала как могла.

К
комунальник

в Мукачеві щи лим будуть проблеми з водою і каналізацією, бо близько 80 відсотків трубдіряві і вже 25 років мерія на водоканалі щороку списує десятки мільйонів на водоканал, які з черговими директорами комунального господарства вдало розкрадають, бо всі директори в темі і свої (куми, сватови і т.д.), нико нич глобально не думає ( за гроші водоканалу не одну хатинку собі побудували), раз поставлять асфальт, а потом риють для труб, бо так мож більше грошей списати. Так, що толі ще буде і вода буде і по 30 грн. як кардинально треба буде все міняти. Кілько мож красти?

М
Мукачівець

А в Мукачеві подорожчала?

М
мукачівцю

Аналіз цієї води вже робили в Угорщині. Кажуть, що реакція угорських спеціалістів на результати аналізу була шоком.

О!
Отямтесь !!

Европейські зарплати і пенсії неможна, в країні війна.

9
999

Сравнили бл...ть доходы в Киеве и у нас в Закарпатье.Раз европейские тарифы , давайте европейские пенсии и зарплаты.

М
мукачівець

За цю якість води водоканал сам має доплачувати людям! Фільтр чищу двічи на місяць. Він чорний стає за три дні. Пити цю воду - борони Боже. Збираюсь робити експертизу по якості нашої води в Києві. Обіцяю, буде цікаво. P/S: Вже понад 5 років вожу питну воду з села від родичів. Дорого, але немає іншого виходу.

О!
Отямтесь !!

Ви хотіли в европу - Ви туди йдете. Будуть у Вас ціни і тарифи европейські, як і хотіли того. Ну з зарплатами неочікувано непощастило, залишились українські. Потерпіть 10-20 оків і буде full Europe.

Д
Дякуємо!

Нашій чудесній кришталево-прозорій владі!!! Ми давно мріяли про такі тарифи на комунальні послуги. Дякувати різним божевільним майданам, київським дебілам у владі та іншим тваринам, які це все зробили.

Я
я

І як усе Золтан буде реватм шо то дешево і водоканал збитковий.треба ж продати го за копійки балогови.

Читайте також