Дмитро Ткач вручив закарпатській малечі

17
2

новорічні подарунки

25 грудня Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорській Республіці Дмитро  Ткач у рамках щорічної благодійної акції вручив  вихованцям Великоберезнянської школи-інтернату телевізори, побутову техніку, спортивний інтернат, обладнання для гуртків живопису та кераміки (електричний гончарний круг та піч). Участь у заході взяла й т.в.о. Великоберезнянської райдержадміністрації Мирослава Каламуняк. 

 Кожному із 300 учнів гості  подарували персональні гостинці –  солодощі, цитрусові та шкільні приладдя.  А відмінники навчання та переможці конкурсу на кращий малюнок, отримали додаткові цінні подарунки. Діти, у свою чергу, віддячили гостям різнобарвною концертною програмою.

 Дмитро Ткач запевнив керівництво і вихованців школи у тому, що Посольство й надалі надаватиме закладу  шефську допомогу, яка  започаткована ще 15 років тому.

 Благодійна акція стала можливою завдяки підтримці угорських спонсорів, а саме компаній «Dimarson Electronics», «UkrEnergyTrade», «Videoton», та «Reax Azov Plaza», яким Посольство України в Угорській Республіці висловлює глибоку вдячність, повідомили управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

И
Иван

и всем вы не довольны.подари сам.

С
сидор

нажебрали в мадярщині і привезли сюди

Читайте також