Дні міста Мукачево: які заходи проведуть у замку "Паланок"

255
0

18 травня, у рамках святкування Днів міста, Мукачівський історичний музей запрошує всіх охочих на цікаву програму з нагоди Міжнародного дня музеїв.

Як повідомили на сторінці Мукачівської міськради, з 9:00 по 18:00 на відвідувачів чекають:

— Відкриті експозиційні зали: пориньте у захоплюючу атмосферу історії та ознайомтеся з унікальними експонатами музею.

— Костюмовані екскурсії: вирушайте у подорож крізь століття разом з нашими екскурсоводами в автентичних костюмах (екскурсії о 10:00, 12:00, 14:00 та 16:00).

— Мультфільм про історію замку: щогодинний показ у кінотеатрі замку розпочнеться о 10:00.

— Лучний тир та фотозона: з 12:00 у рові нижнього двору ви зможете відчути себе справжнім стрільцем з лука та зробити незабутні фото на пам'ять.

— Майстер-клас з середньовічної зброї: лицар вежі ордену святого Миколая поділиться секретами володіння зброєю того часу (початок о 13:00).

— Лекція «Вперед в минуле»: туризмознавиця Вікторія Гудак розповість про цікаві факти з історії Мукачева (початок о 15:00).

— Концерт класичної музики «Замковий настрій»: завершення дня о 18:00 подарує вам незабутні емоції від виступу талановитих музикантів.

Вхід на територію музею вільний, проте, вітаються донати. Цього дня замок долучається до збору коштів для наших захисників, які будуть спрямовані на закупівлю авто для фронту

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також