Днями на межі Львівщини і Закарпаття стартує «Ралі Галіція»

14
0

24-25 липня пройдуть восьмі «Ралі Галіція», повідомляє прес-служба Львівської ОДА. Змагання проводить Галицький автомобільний клуб під патронатом Львівської обласної державної адміністрації та за підтримки Львівської міської ради.

За даними прес-служби, відмінність проведення «8 ралі Галіція 2010» від попередніх років полягає у географічному розташуванні спеціальних ділянок ралі. Завдяки співпраці Львівської та Закарпатської облдержадміністрацій, основні баталії спортивної боротьби відбудуться на кордоні цих двох областей- на Ужоцькому та Верецькому перевалах.

Відкриття «8 ралі Галіція 2010» традиційно відбудеться в м. Львові на пл. Ринок 24 липня о 14:00 годині, а вже з 17:00 години на Сихівському мості відбудеться перший виступ спортивних екіпажів. Якщо в попередніх роках екіпажі змагались в так званій «паралельній гонці», то цього року організатор змінив формат заходу і запропонував учасникам та глядачам більш цікавий формат – «карусельна гонка». Одночасно на трасі змагатимуться 7-8 екіпажів, а траса буде прокладена по цікавих та видовищних розв`язках Сихівського мосту.

25 липня о 9:00 годині чемпіонат урочисто стартуватиме у м. Турка. Перша спеціальна ділянка найбільша за довжиною в Україні – 28 км. розташована на Ужоцькому перевалі, після її проїзду в напрямку Турка-Ужок та у зворотному напрямку спортивні екіпажі переїдуть на Верецький перевал, де будуть змагатися на спеціальних ділянках Тухолька – Климець - Верб`яж.

Для спортсменів, що беруть участь у змаганнях встановлені додаткові нагороди:

Кубок «Юрія Протасова» - наймолодшому пілоту, який фінішує на «Ралі Галіція»

Кубок «Олександра Медведченка» - найдосвідченішому пілоту, який фінішує на «Ралі Галіція»

Кубок «Едуарда Баженова» - найдосвідченішому штурману, який фінішує на «Ралі Галіція».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також