Днями на Тячівщині впіймали дві машини із кругляком бука та ялини (ФОТО)

17
3

23 вересня 2015 року, близько півночі, в м. Тячів правоохоронці зупинили вантажний автомобіль «Урал» з причепом, який без відповідних документів, перевозив 23 метри кубічні деревини породи «Ялина».

Другий факт був виявлений того ж дня в селищі Дубове. Працівники Тячівського РВ УМВС, перебуваючи на чергуванні в складі слідчо-оперативної групи, зупинили вантажний автомобіль «Краз» за кермом якого перебував 33 річний мешканець с. Вільхівці, Тячівського району. Вантажівка перевозила 18 свіжозрізаних дерев породи «Бук». Жодних супровідних документів у водія не було. 

Обидва автомобілі затримали та відправили на штраф майданчик. За даними фактами внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться розслідування.  

Інформація Тячівського РВ УМВС

Коментарі

Я
Яяя

Переходимо на альтернативне опалення, а що лишається людям робити- виздихати

В
віталька

І ще є рецепт "успіху"-стаєте мисливцем, купляєте "Тигр" (мисливська версія СВД), вчитесь стріляти з неї, потім,в "Лешем" газуєте на місце вирубки.1-2 повні зачистки і усьо.

І
Іванна

Показуха! Кіби хотіли, то вирубку остановили би за тиждень максимум. Дати рецепт? Об'являєте у всіх змі, шо ко найде місто, де вирубують ліс, получає наприклад 5000 грн. Люди лем раді будуть, не говорячи уже про то, шо майже всі міста вирубки уже знають і так. Гроші на винагороду берете із штрафа за незаконну вирубку. Правда, яка проста схема? Кібисьте хотіли, уже би давним-давно остановили всі "санітарні" вирубки! Лем дакому то не вигодно, вот і рубають дальше, час від часу показуючи, які чесні у нас міліцішти, шо ловлять всіх подряд, ко везе ліс. Короче, пусті розговори то всьо і показуха, а люди іще ведуться.... Закарпаття уже давно не то, ліса майжек ся не лишило, не говорячи про звірів, які колись там жили. А жалко.......

Читайте також