Днями відбулося розширене засідання ради ветеранів закарпатської міліції,

7
0

присвячене 20-річчю Ветеранської організації України

Зібрання відкрив голова ради ветеранів УМВС полковник міліції у відставці Петро Бронтерюк. На сьогодні ця організація налічує у краї 2678 членів, з яких 900—справжні ветерани міліції (люди, які відслужили в ОВС понад 25 років). На жаль, за останні роки повмирало вже 396 закарпатських міліціонерів...

Незважаючи на відсутність належного фінансування, про ветеранів піклуються, як можуть. За словами полковника Бронтерюка, 7 квартир отримали нещодавно ужгородські ветерани міліції, 5 - мукачівські. Вирішується питання про надання квартир сім’ям загиблих міліціонерів Подрєза і Кедика. На жаль, існує несправедливість в отриманні пенсій ветеранами: в одних пенсія 500 гривень, а в когось - 5 і більше тисяч! Так само не всі мають можливість лікуватися у санаторіях.

Перед ветеранами виступив начальник УМВС генерал-лейтенант Віталій Максимов, який, зокрема, ознайомив присутніх з оперативною ситуацією в області, з останніми кадровими призначеннями серед керівництва тощо. Наостанок Віталій Вікторович нагородив ветеранів медалями з нагоди 15-річчя закарпатської міліції та Почесними грамотами, побажав усім міцного здоров’я. І щоб зібралися у такому ж складі через 5 років на 25-річчя Всеукраїнської організації ветеранів!

Виступивши від імені нагороджених, колишній керівник закарпатської міліції генерал-лейтенант Володимир Сірик подякував керівництву УМВС за турботу про ветеранів і запропонував активніше залучати їх до розкриття злочинів, створивши своєрідну позаштатну раду експертів.

Зважаючи на той факт, що 89% нинішніх міліціонерів- молодь зі стажем служби до двох років, то досвід та поради сивочолих ветеранів їм дійсно не завадили б.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також