До 1 лютого землекористувачі Закарпаття повинні з'явитися в податкову

11
0

ДПА у Закарпатській області нагадує, що до 1 лютого 2010 року власникам землі та землекористувачам необхідно подати до податкової інспекції податковий розрахунок з земельного податку або податкову декларацію з орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності на 2010 рік.

Крім того, повідомляємо, що при обчисленні суми земельного податку та орендної плати за землі державної і комунальної власності нормативну грошову оцінку земель за 2009 рік необхідно індексувати на коефіцієнт 1,059.

Щодо індексації ставок земельного податку із земель, грошову оцінку яких не проведено (визначених частиною другою статті 7 Закону України «Про плату за землю»), то коефіцієнт їх індексації буде доведений після прийняття Закону України „Про Державний бюджет України на 2010 рік”.

Платникам фіксованого сільськогосподарського податку необхідно до 1 лютого подати розрахунок фіксованого сільськогосподарського податку. Звертаємо увагу, що розрахунок на 2010 рік подається вже за новою формою, затвердженою наказом ДПА України від 10.11.2009р. №624.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також