До 2 млн пасажирів: у 2020 році реконструюють найближчий до Закарпаття євроаеропорт в Дебрецені

13
15

Найбільший аеропорт східної Угорщини в Дебрецені у 2020 році очікує велика реконструкція. Зокрема тут збудують нову пожежну частину, оновлять термінали та закуплять обладнання для безпеки пасажирів.

Мер міста Ласло Папп повідомив, що уряд планує вкласти у оновлення аеропорту 5,1 млрд форинтів (15,4 млн євро), чверть суми надасть муніципалітет Дебрецена.

У понеділок 30 грудня 2019 року в аеропорту привітали 600-тисячного пасажира.

У 2020 році буде оголошено тендери на проектування нової злітно-посадкової смуги та нового терміналу для обслуговування майже 2 мільйонів пасажирів на рік, зазначив Папп.

Нагадаємо, що з аеропорту в Дебрецені на початку здійснювалися прямі регулярні рейси до семи європейських міст - Лондона, Парижа, Мюнхена, Мілана, Москви, Ейндховена та Мальме, а також до Тель-Авіва.

У 2018 році компанія Wizz Air вирішила додати ще 8 напрямків, включаючи Барселону, Дортмунд, Донкастер, Базель, Мілан, а з березня 2019 року - Мальту, Кіпр та Пальму-де-Майорку.

Із запровадженням безвізу в Україні в аеропорту Дебрецена значно збільшилося подорожуючих.

Скажімо до Барселони літаком звідси можна дістатися всього за 9,5 євро (250 грн).

Коментарі

Ц
Центровський

21:06 - што, давит тя жаба ош не встиг із нами з Чікоша втекти? А ми з Шонієм казали ти з нами драпати. Типирька сиди там і не рипайся.

ДН
До нижнього

Не матюкайси дітваку бо пуца ті не уросне.

М
Мадяр

НИЖНІ ви кончені придурки безграмотні.

ШБ
Шмірґлі бачі

Не пох бив би ще єден аеропорт в Фанчикові

Ц
Центровський

20:30 - тать який щи Чікош кіть мы з тобов і з Лесею Шонівнов Майдауновою лем учора відти утекли.

НМ
Нижня марго завісся

Чуєш ты дибіле , тобі місто у Чікошови . Ты гет хворий на свою пусту голову . Ты є пуста марга .... Бо нормальна людина ни зайде на сайт , оби ся лем уср..и, та других обзивати .... ты марго є гнуй псячий ....

Б
Букі

У Європі всьо є. Шо хоч туда везти?

ДЛ
до Літун 02.01.2020 17:44

Зелібобику 73%-ний, скоро будеш літати на Беніній з@лупі.

ДН
до нижньої марги

жри траву,свиня заробітчанська..пропити ,на бухло пів-зарплати просрати,на то вас є...а потом везете солонину туда,гукани вонячі горондянські

ПД
Прохання до редакації

Дуже велике прохання напишіть яка ситуація тепер на кордонах - кажуть що з 2 січня дуже ужесточилися правила перевезення продуктів, ходять слухи шо мадяри даже яблука не пропускають. Скоро всі заробітчани будуть вертатися і то було би дуже актуально! Дякую

Л
Літун

Кидь буде Мукачівський то тоті 600 тис. і остануться, пукне Львівський а другі крім Сходу і не полетять. Мукачево то бомба для Європи, но чи розуміє то та команда Зе??? Для справки: Дебрецен починав з колишньої військової бази з пару тисячами пасажирів на рік. Той мер був в Ужгородському "міжнародному" хотіли мадяри шось замутити но наші "патріоти" сказали іт вон ни.

М
мкчв

Нашим чиновникам потрібно налагодити хорошу комунікацію з цим аеропортом, а не кричати всягде шо ми свій побудуємо в Мукачеві. А то тепер лише часники возять на непонятних бусиках.

5
5555

Сату-Маре ліпше !

В
Валера

ще у мукачовi треба

ТС
Тот самий

Хоть одна новость файна. Лиш нажаль обичним українцям недотого. Бо і так неувидять бо їх там небуде. Кіть вже у мадярах то мож поїхати у будапешт. Там ще більше напрямків.

Читайте також