До Дня захисту дітей на Мукачівщині провели легкоатлетичний крос (ФОТО)

12
0

У четвер, 18 червня 2015 року, відбулася першість Мукачівського району з легкоатлетичного кросу в рамках проведення місячника присвяченого Дню захисту дітей та з нагоди відзначення 19-ї річниці Конституції України за сприяння т.в.о. голови районної державної адміністрації Василя Кубарича.

Під час урочистого параду відкриття змагань з привітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Корж, який привітав учасників легкоатлетичного кросу та побажав всім спортсменам вдосконалити свої спортивні досягнення, показати хороші результати, сою силу, витривалість та характер перемоги, подякував керівництву санаторію «Карпати» за допомогу в проведенні змагань на території оздоровчого закладу.

Тож на «стежці здоров’я» тривала неабияка боротьба за першість у кросі в якому взяли участь 63 спортсмени району та 10 учасників команди «Карпати» – гості з Львівської області, які відпочивають в прекрасному та мальовничому куточку нашого краю.
В особистому заліку перемогли:

Біг на 500 метрів дівчата: І місце – Фурдела Тетяна (с. В. Визниця); ІІ місце – Хаван Даніела (с. Ракошино); ІІІ місце – Логойда Кароліна (с. Клячаново).

Біг на 1000 метрів юнаки: І місце – Куля Владислав (с. Ракошино); ІІ місце – Іваник Владислав (с. Бобовище); ІІІ місце – Деркач Оолександр (с. Клячаново).

Біг на 1000 метрів дівчата: І місце – Софілканич Наталія (с. Лицьовиця); ІІ місце – Меденцій Наталія (с. Кольчино); ІІІ місце – Глаголич Анастасія (с. Клячаново).

Біг на 2000 метрів юнаки: І місце – Фурдела Петро (с. В. Визниця); ІІ місце – Муха Василь (с. Бобовище); ІІІ місце – Гонак Мирослав (с. Бобовище).

За підсумками змагань переможцям було вручено медалі, грамотами та цінні подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також