До кінця року Колочаву газифікують

8
0

20 травня поточного року відбулася нарада при голові Закарпатської ОДА Ледиді О.О. за участю начальника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА Бордаша С.Й. голови Міжгірської РДА Щура В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Марковича В.А. з приводу завершення будівництва підвідного газопроводу середнього тиску до с. Колочава.

У ході обговорення цього важливого питання Василь Михайлович Щур висловив стурбованість тим, що будівництво вищезгаданого газопроводу розпочато ще в 2004 році та в 2007 році призупинено через відсутність фінансування.

Завершення будівництва дозволить значно поліпшити соціально-побутові умови жителів Тереблянської долини, де проживає 40 відсотків населення району, та вирішити ряд екологічних проблем, підніме туристичну привабливість нашого краю.

Слід зазначити, що за вирішення даної проблеми постійно вболіває та шукає шляхи її вирішення на державному рівні й налагоджує співпрацю з НАК « Нафтогаз України» наш земляк, народний депутат України С.М Аржевітін.

Насамкінець, очільник краю О.О Ледида запевнив, що блакитний вогник запалає в с. Колочава вже в поточному році.

До речі, на цьому тижні голова райдержадміністрації В.М Щур разом з представниками облдержадміністрації і народним депутатом С.М Аржевітіним матимуть зустріч з керівником НАК «Нафтогаз України» з метою остаточного вирішення завершення будівництва газопроводу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також