До кінця року в Мукачеві буде створено понад 500 нових робочих місць

2
7

Про результати Мукачівського бізнес-форуму в ході інтернет-чату з містянами повідомив міський голова Андрій Балога.

В першу чергу йдеться про інтенсификацію роботи інвесторів. До кінця року в Мукачеві має бути створено понад 500 нових робочих місць на підприємствах з іноземними інвестиціями.

«Ми звірили годинники з нашими міжнародними партнерами, і показали, що місто відкрите для інвестицій, і міська влада готова створити усі сприятливі умови для роботи бізнесу. Після нашого бізнес-форуму місто отримало запрошення презентувати себе (інвестиційний та економічний потенціал) на потужних міжнародних майданчиках. Також налагоджено контакти з 2 німецькими інвесторами, які наразі готують пропозиції з будівництва виробничих потужностей у Мукачеві. Крім того, найближчим часом буде проведено семінар-конференція за ініціативи Європейського банку реконструкції та розвитку для малого та середнього бізнесу Мукачева», - повідомив міський голова.

Нагадаємо, питання меру можна поставити за посиланням.

Коментарі

ПП
педагог пту

остання виплата за березень -40%! а брехні так багато для міста! як жити вже другий місяць без зарплпти!? дали мізер. щоб роти закрити педагогам! Бажаю їм отримати по заслузі!! так бідкається за нас мер, що аж противно дивитися в його обличчя!

Ч
чому

простим людям - 0!це все для реклами! самозакохана так звана європейська молода команда!

ДФ
до флекстронікс

А ти дуже переробляєшся на роботі? Зарплата більша ніж 3000. Ненадо говорити. Пороби без прогулів, походи на овери і будеш бачити. Зарплата не є дуже велика но і робота не важка!!!

Ф
флекстронікс

Роботяга на заводі при роботі в три ! зміни має зарплату дись коло 3000 грн, Чи мож це назвати інвестиціями?! Чи поробили би наші керівники хоч тиждень на конвеєрі за такі гривні?! А може то правда: ко на што вчився, кось може бюджет освоювати, комусь батьки "тяжко" заробили і т.д.

Д7
до 777

Flextronics

Н
нияких

:), :).

7
777

Детальніше про 500 нових робочих місць- на яких підприємствах?

Читайте також