До кінця року всі бюджетні установи Мукачева мають перейти на альтернативне опалення

6
6

Про це журналістам Mukachevo.net заявив перший заступник мукачівського міського голови Ернест Нусер.

– В рамках як загальнодержавної енергетичної стратегії, так і обласної стратегії планується повне заміщення використання дорогого імпортного російського газу на альтернативні види опалення, – заявив Ернест Нусер. – Для цього у всіх котельнях бюджетних установ, які працюють на природньому газі, встановлюються резервні котли, що працюють на альтернативному паливі.

На даний час, за його словами, вже ефективно працюють на альтернативному паливі котельні у 4 установах міста: ДНЗ № 15, 25, а також у ЗОШ №7 та НВК «Гармонії».

Ще на 10 об’єктів вже розроблені проекти, які проходять затвердження.

– Наше головне завдання – перехід всіх бюджетних установ міста на альтернативне опалення ще до початку нового опалювального сезону – заявив Нусер.

Спільно з обласною владою вирішується питання про забезпечення пелетами котелень, що перейдуть на альтернативне опалення.

Mukachevo.net, фото Ю.Крилівець

Коментарі

ДУ
до ужгородця

Ти чулувічку кончений ідися пудлічи,і йовушку з собов озьми

Д
Дмитро

а шо буде із тими дорогими котельнами на газу у бюджетних організациях, які повстановлювали пару років перед сим, такі гроші із бюджета вбухали у їх установки, навіть є на дахах у гуртожитках на філатова у Росвигови. пак зась бюджет оплатить сесе переоснащеніє?

ПМ
Патріот Мукачева

Давно пора Україні злізти з газової голки не на словах а на ділі. Мукачево має зробити це першим і показати приклад усій країні!

Й
ЙОУШКО

УЖГОРОДЦЮ РЕСПЕКТ!

У
Ужгородець

77 ти підрило руськоє? Краков коптить і люди щасливі, а ти свиньо щоб радуватися, ош гроші переросреділяться на інші потребы ввриша, хирню пишеш паскудо мацкальська.

7
77

но типирька наш мункач закоптить дровами... =) заєдно шовдарі мож буде коптити.

Читайте також