До кінця тижня у Виноградові затвердять списки пільговиків на опалювання

8
0

У п'ятницю, 28 жовтня, відбудеться сесія виноградіської міської ради, яка затвердить списки тих городян, які цьогоріч відрізані від центрального опалення і їм згідно визначених пільг є можливість виділити ці пільги для встановлення індивідуального опалення.

Всього таких набралося до 45 чоловік. Це інваліди першої і другої груп, учасники бойових дій, одинокі пенсіонери, в також пенсіонери, діти яких проживають за межами Закарпатської області. Зазначу, що не всі, хто входить в ці категорії, звернулися до міської ради. Тому члени комісії з числа депутатів і працівників міськради та ВУЖКГ додатково обійшли квартири таких городян по вулиці Корятовича, турбуючися, аби люди могли вчасно отримати пільги.

Всього в середу ми побували в 10 квартирах тих, хто підпадає під пільги, але до міськради не звертався. В двох з них виявили, що власники мають дітей, які проживають не за межами області, а в населених пунктах нашого району. Звісно, з списків пільговиків їх було вилучено.Водночас на останньому засідання комісії, яка обстежувала умови проживання городян, міський голова Степан Бочкай і його заступник Василь Ціцей наголошували: міська рада клопотатиме перед обленерго, аби воно виготовило за мінімальною ціною техумови для тих городян, які захочуть облаштувати собі електроопалення.

На клопотання міськради такі техумови коштуватимуть квартиронаймачу всього до 100 гривень (якщо ж ви самостійно виготовлятимете техумови, то вони обійдуться вам майже у 1500 (!) грн. Тому тим, хто бажає встановити собі настінні електрообігрівачі, треба негайно з*явитися в міськраду (кабінет №11) або в ЖЕК. Процедура отримання техумов затягнеться у часі десь до місяця, тому треба поспішати, бо ж за вікном третя декада жовтня. До речі, міськрада готова допомогти з виготовленням таких же техумов і тим городянам, які не є в числі пільговиків. Між іншим, у найстаріших п*ятиповерхівках вулиці Корятовича вже почали міняти стояки під нові електропроводи.

Мальвіна Савинець, депутат міськради

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також