До лекції Азарова закарпатських студентів готують французьким шансоном (додано ФОТО)

18
5

За годину до запланованого виступу прем’єр-міністра студенти заповнили закарпатський облмуздрамтеатр, а саму будівлю оточили правоохоронці в радіусі двох кварталів.

З самого ранку четверга, 1 березня рух в центрі Ужгорода, в районі Закарпатського обласного музично-драматичного театру, що по вулиці Льва Толстого, перекритий з обох боків на один квартал. Дорогу ужгородцям перегородили іномарки на синіх номерах. Очевидно, УДО.

Також, як повідомляє кореспондент Мукачево.net, повністю очистили від авто всю територію поблизу театру та всю ужгородську набережну.

Водночас, вже о 10.00, тобто за годину до початку лекції головний зал будівлі заповнили повністю (до 1000 чоловік). Студентів пропускали через метало детектори виключно за списками. Так, кореспондент Мукачево.net став свідком інциденту, коли кілька студентів журфаку УжНу, яких не було у списках, відмовлялися пускати на відкриту лекцію прем’єр-міністра. І виключно після уточнення інформації в профкомі та ректораті, студентів включили до списку та впустили до будівлі.

На сцена облмуздрамтеатру були помічені магнітна дошка, камери телеканалі та два потужні софіти, які сліпили присутніх у залі. Також в очікуванні гостя студентам ввімкнули французький шансон.

Коментарі

ДГ
До гостя

І я був там, але мені цікаво як ви відрізнили, що ця дошка окрім маркерної не була ще і магнітною?

Ю
Юліна

Та й справді...ніякий французький шансон не звучав і магнітної дожки там не спостерігалося.Я була в залі з самого початку.

Г
Гість

Як люблять всьо преукрасити красивою брехнею, люди кажуть реальні факти. Потім вірь на слово нашій пресі((((

Г
Гість

Студентам, які були поза списками, фізично не вистачало б місця. На сцені магнітної дошки не було - це була звичайна маркерна дошка.

Г
Гість

Брехня. У залі було рівно 600 чоловік і французький шансон там не звучав. Я був на цьому заходів і бачив все, що там відбувається.

Читайте також