До перемоги на Євробаченні-2010 Лєна Майєр знімалася в еротиці (ФОТО)

62
4

Сьогодні 19-річна співачка з Німеччини Олена Майер приймає поздоровлення і відзначає свою перемогу на «Євробаченні». Адже всього кілька тижнів тому її участь у конкурсі взагалі було під питанням. Напередодні «Євробачення» в Німеччині розгорівся гучний скандал: журналісти розкопали відео, на якому неповнолітня школярка Олена Майер займається сексом в басейні з симпатичним незнайомцем.

Документальне відео було зроблено в минулому році: тоді Лєна навіть і подумати не могла, що стане учасницею «Євробачення», тому і прийняла участь у сумнівному проекті. За сценарієм Лєна вночі з молодим чоловіком пробираються на чужу територію, і в басейні їх захоплює пристрасть. Поліція застає закоханих, і вони тікають. Скандальна сцена триває всього три хвилини, однак на ній досить чітко видно, як Лєна Майєр в басейні з оголеними грудьми займається сексом з молодою людиною. А принади юної німкені раз у раз показуються на екрані крупним планом, передає eg.ru.

Дивно, але від зйомок в еротичному фільмі дівчину, яка тоді ще вчилася в школі, не відмовили навіть її рідні. До речі, Лєна родом з досить високопоставленої родини: її дідусь Андреас Майер-Ландрут багато років поспіль був послом ФРН в Радянському союзі. Фільм з голою Лєною показали на каналі RTL у вересні 2009 року і, якщо б співачка не пройшла до фіналу «Євробачення», про нього б ніхто й не згадав. Проте ще до початку конкурсу постало питання: чи варто представляти Німеччину на солідному міжнародному заході дівчині такого сумнівного поведінки?

- Я це зробила, але ні тоді, ні зараз не соромлюся цього. Я ж не знялася в жорсткому порно, - сказала Лєна на телевізійному шоу в Берліні. - Я не могла тоді знати, що це відео покажуть по телевізору. Може, сьогодні я б це не зробила.

Після гарячих дискусій німці все-таки дозволили своєї представниці брати участь у конкурсі. І не прогадали: у підсумку Лєна посіла перше місце, незважаючи на нервове тремтіння в кінцівках і раз у раз зривається голос. Експерти стверджують, що тотальну популярність у всьому світі дівчина завоювала завдяки кліпу на свою пісню «Супутник»: в інтернеті ролик подивилося більше 4 мільйонів людей! Однак не менш популярним в Мережі став і той самий скандальний ролик Лєни, в якому вона займається сексом в басейні. А скріншоти, на яких учасниця «Євробачення» знята топлес, прикрасили обкладинки всіх німецьких таблоїдів. Ще до початку конкурсу Лєна отримала настільки потужний піар у світовій пресі і в інтернеті, яким не може похвалитися жоден інший учасник «Євробачення». Можливо, саме тому юна непрофесійна співачка перемогла так легко і з таким величезним відривом від інших конкурсантів.

Нагадаємо, недільної ночі в Осло завершився 55-й - ювілейний конкурс «Євробачення-2010». Як показали результати конкурсу, букмекери як зазвичай досить точно передбачили результати. Перемогла представниця Німеччини Лєна Майєр-Ландрут з піснею Satellite, вона набрала 246 балів. Друге місце зайняла група Manga з Туреччини, третє місце - Paula Seling & Ovi з Румунії. Наша Alyosha увійшла в десятку фіналістів, набравши 108 балів і на рядок у таблиці випередивши Петра Наявність з Росії.

Коментарі

M
Marisha

Jully совершенно с тобой согласна,как только началось голосование сразу было понятно,что выиграет Германия,и конечно-же все 12 шли от соседей Германии...

О
Олька

Ето какой-то позор!? Ні музики, ні голосу,ні слуху. Цьогорічна перемога - це зайвий доказ того, що Євробачення - корумпований конкурс сексохудожньої самодіяльності.

Л
люда

такі дурниці пишуть про фіналістку євробачення:порно, одруження ітд. Соромно читати і встидно за українську пресу

J
Jully

Взагалі не розумію....чому Німеччина?????????не сказала щоб їїї пісня була яскравою,дівчина з не дуже сильним вокалом і нічого особливого!!!!!!на мою думку тут є місце політиці,і конкурс Євробачення не можна назвати справедливим, адже країни сусіди завжди підтримують один одного, ставлячи максимальні оцінки!!!!!!Чому ж за Лєну не голосував південь, схід Європи.....дивно....!!!!!!!!і навіщо взагалі таке голосування коли ти сидячи дома можеш прогнозувати(майже завжди достовірно) яка країна що кому поставить!!!!!!!!!!!(((((((((((((((

Читайте також