До приїзду Азарова на Закарпатті не встигла висохти фарба (ФОТО)

7
6

За маршрутом прем’єр-міністра щоразу чути запах фарби, якою напередодні причепурювали мости, дороги та ліхтарі.

Дорогою до дамби в селі Невицьке, що під Ужгородом, кортеж прем’єр-міністра проїжджав через міст в с.Оріховиця, де чітко видно та чути на запах свіжу фарбу.

На запитання журналістів про подібну показуху, прем’єр вдав, що не почув запитання.
 
Зауважимо, що напередодні тотальну мобілізацію комунальників виключно за маршрутом прем’єра було оголошено вчора: до самої ночі люди фарбували, замітали, прибирали сніг та лагодили ліхтарі.

Коментарі

%
%

новость-ноль! коммунальщики должны постоянно поддерживать порядок,а не по праздникам менять лампочки в фонарях и красить бардюры, и "кровосися" тут не причем!

Ж
журналіст

"На запитання журналістів про подібну показуху, прем’єр вдав, що не почув запитання"...На запитання якого,конкретно,журналіста Азаров відповів?Може достатньо фрівольнічати?Крім двох підготовлених журналістів інші не мали змоги задати запитання.

Г
Гість

Лолс

О
Олег

У новому гіді, мабуть, він здесь уперше.

РМ
Редакція Мукачево.net

Ну на сайті чимало й інших новин, почитайте. А важливість цієї у тому, що вона яскраво демонструє "совковість" в головах.

Н
настьона

Що тут дивного? Не бачу новини. То й що, якщо фарба не висохла чи ліхтарі замінювали? Це найголовніша новина, про яку треба повідомляти громадськість?????????

Читайте також