До приїзду Азарова центр Ужгород чепурять у три зміни (ФОТО)

9
2

Нетипово велику кількість комунальників за роботою було помічено в різних куточках обласного центру протягом усього дня, середи, – чітко згідно з анонсованим маршрутом візиту прем’єр-міністра.

Зокрема протягом дня кореспондент Мукачево.net помітив скупчення комунальників : 

  • біля будівлі ОДА на площі Народній, в якій прем’єр проведе нараду з чиновниками; 
  • в районі транспортного мосту, яким прем’єр їхатиме до закарпатського обласного драматичного театру, де прочитає лекцію студентам чотирьох закарпатських вишів; 
  • в районі пішохідного мосту та решті історичної частини обласного центру (центральні вулиці міста – Корзо та Волошина). Тут більше 20 комунальників працювали у третю зміну, після 21.00. 
Зауважимо, що окрім анонсованих заходів під час візиту на Закарпаття керівник уряду має відвідати села Розівка та Невицьке під Ужгородом, де навідається на підприємство з виробництва меблів та проінспектує будівництво дамби. 
 
Нагадаємо, що схожі підготування були напередодні візиту президента до Закарпаття, який відбувався у травні минулого року. Тоді в Ужгороді навіть протирали ганчіркою світлофори.

Коментарі

Ю
Юра

Хоч би кожен тиждень приїзжала якась шишка! Дивись був би порядок

.
...

Чому комунальники можуть робити тільки перед приїздом якоїсь великої задниці? Всю зиму комунальників і не видно було. Можуть коли хочуть...

Читайте також