До розчищення доріг від снігу у Мукачеві задіяна вся спецтехніка та комунальники (ФОТО)

13
12

10 спецмашин та 60 комунальників вже від 4 години ранку 4 січня працюють у посиленному режимі.

Про це у коментарі Mukachevo.net підтвердили в Управлінні міського господарства. 

Загалом на дорогах міста в посиленому режимі праюють 6 вантажівок ЗиЛ та 4 трактора. Всі вони обладнані лопатами. Позмінно працюють 60 комунальників, які розчищають тротуари та дороги міста від снігу.

Планується, що вони працюватимуть і вночі, адже опади не припиняються. В управління міського господарства закликають містян прибирати прилеглу територію біля осель, як це і передбачено правилами благоустрою.

Також комунальними просять мешканців міста не залишати на ніч автівки на узбіччях вулиць, адже це заважатиме роботі снігоприбиральної техніці.

До речі, траси Київ – Чоп та Мукачево – Рогатин напівпаралізовані, а вантажівки стоять.

Мукачівська влада закликала допомогти комунальникам та розчистити сніг біля себе

Коментарі

Е
ЕЛІЗАВЕТА

А ЧЕХОВА ЗАБУЛИ ПОЧИСТИТИ ? ЧИ, ДЛЯ ЧОГО, САМО УТРАМБУЄСЯ,АБО ТОСЯ ЗРОБИТЬ ПРИЙДЕ ТОСЯ І ЗРОБИТЬ ВСЬО , ЯК ОБИЧНО ВИЙДУТЬ ЛЮДИ ТА ПОМАЛИ ПОЛОПАТУЮТЬ.А ДОРЕЧІ ЯК БУТИ ІНВАЛІДАМ ЯКІ НА ВІЗКАХ ПОЧЕКАТИ ТРОШКИ ДЕСЬ ДНІВ ТАК 5-7 КОЛИ ПРИРОДА ЗРОБИТЬ ВСЬО САМА.ВСІ ЗНАЛИ ЩО БУДЕ СНІГУ МЕТЕР І ЩО?А НІЧОГО ВСЕ СТАНДАРТНО,СТАНДАРТНО ОДИНАКОВО ПОКАЖУТЬ ТРИ ВУЛИЦІ ЯКІ ПОЧИСТИЛИ ІВСЬО БІГОМ У ПОРК ПЕРЕМОГИ ПАЛАТКИ ГОТУВАТИ!!!!! СЕЗОН ВІДКРИВАЄТЬСЯ-БАБ-КИ,БАБ-КИ,БАБ-КИ!!!!ЛЮДИ І ЗНОВУ ВСЬО ДЛЯ НАС?!?!

В
Ваня

Вся техніка 2 трактора й 1 машина яка на 3 фото

В
василь

де ужгородська почищена ? бо я туй жию та не відів, можу і тобі фотку скинути то шо машини укатали то і чисто а дале біля обочин по 40 см сніга , шо люди у кого машина є то почистили а де неє там кучі лежать і ужгородська то центральна улиця шо говорити за другі

В
Вариш

Туй тілько диванних учителів ,що хоче ся повісти, пинзлюйте і чистіть коло своїх хижів і не дзвіздіть дебіли.

1
123

завтра ушиткі на роботу через бовт-за сіллю!

В
варош

Тать казали вам - кожен коло себе має файно почистити. А шо ви думали???! У Європі усі так роблять!))))))))

Р
Руснак

Такі,як леся,патріотки гребані,лем гадити знавуть.Коли дрогий раз будеш розказувати про любов до неньки,ліпше розорви собі чорний пысок!!! Беріть лопаты та чістіть! Я коло свої хижі,тротуар уже три раз за динь чистив.

І
Іван

Не чешіть тут язики а пройдіться городом. Як співають у одній пісні, хотя пізначали але непогано утяли. Зріні почищена, Миру почищена, Недецеї почищена, Валенберга почищена, Генерала Петрова Почищена, Ужгородська почищена, Садова і Стуса почищена. Це те де я перше лише проїхав. Ситуація нормальна.

Н
наруд

10 машин на такий вариш???? 60 комунальників???? так они можуть 1 вулиць начати а пак вертатися назад і опять її чистити такими темпами!!!

М
мукачівець

Люди, беріть лопати і потихеньку хоч кожний біля свого будинку почистіть тротуар. А там де багатоповерхівки, там більше людей проживає то треба зібратися гуртом і розчищати сніг, бо його стільки намело, що ніякі комунальні служби самі не впораються. Комунальщики хай проїжджу частину прибирають, а жителі хай тротуари поприбирають біля своїх будинків. Інакше буде завал.

В
вася

чистять супер не говорить ош не чистять Балога молодец ранше вобще нихрена не робили

П
Пенсіонер

А де чистять? Частково Паланок почистили, причому з дороги на тротуар, від чого люди змушені ходити по проїздній частині. По Зріні тротуари взагалі не чищені, по 20-30 см снігу... мікрорайон Черьомушки - ні дорогі, ні тротуари не почищені.

Читайте також