До "спартаківських" стартів на Чернігівщині

7
0

найкраще підготувалися Закарпатські спортсмени

Всеукраїнським змаганням з лижних перегонів, які на виконання урядової постанови "Про затвердження Державної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки" цими днями пройшли в Чернігові, передували масові зимові старти спартаківців на місцях. Закарпатська облрада ФСТ "Спартак"

провела спартакіаду серед медиків та працівників зв`язку, а на Сумщині лижні траси долали представники нафто-газового комплексу та ВАТ "Укртелеком".

Найкраще підготувалися до суперництва на чернігівських гонах посланці Закарпатської, Сумської областей та господарі лижні. Як повідомив "Урядовому кур`єру" директор змагань Борис Лобко, серед юних підкорювачів снігових дистанцій вирізнявся Василь Федьо із смт Воловець (Закарпаття), випередивши своїх однолітків більш як на півкола на дистанції 5 км. Серед дівчат увесь п`єдестал пошани зайняли його землячки, очолювані Катериною Поповою.

Спортивну честь працівників охорони здоров`я захищав і заступник головлікаря м. Чернігова Микола Колос. До речі, його син Андрій - один з перспективних лижників-юніорів: він входив до студентської збірної країни на Всесвітній універсіаді.

Команди учнів ДЮСШ, дітей та підлітків, які змагалися за програмою ІV Всеукраїнської спартакіади "Юний спартаківець", отримали призові лаври у такому порядку: перше місце посіла Закарпатська облрада "Спартака", друге - Чернігівська облрада і третє - Київська міська рада ФСТ.

Посланці галузевих профспілок вишикувались наступним чином: ДК "Укртранс-газ", ВАТ "Укртелеком" і команда працівників охорони здоров`я України. А рейтинг кращих збірних колективів рад ФСТ "Спартак" очолила Чернігівська облрада, за нею йдуть Ніжинська та Київська міські ради

фізкультурно-спортивного товариства.

Іван ГРОМ`ЯК,

"Урядовий кур`єр"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також