До цього літа дизайнери створили незвичні купальники (ФОТО)

26
0

Вже менше місяця залишилося до кінця літа, а деякі ще навіть на море в цьому році не вибиралися.

Потрібно терміново виправляти це непорозуміння і їхати кудись, де плескалися теплі хвилі, а вздовж прибою ходять дівчата в самих спокусливих в світі купальниках. Ось про це мінімалістському предметі одягу і піде мова в нашому сьогоднішньому огляді.

Дуже жіночні купальники від Amourouse

 
Бікіні не обов'язково повинні бути зухвало сексуальними. Цілком красиво і еротично будуть виглядати і вельми скромні купальники в класичному стилі, такі, наприклад, як випускає компанія Amourouse.
 

Весільний бікіні

Дівчатам, які живуть в курортних приморських містах, в принципі, ніякої іншого одягу, крім бікіні, і не потрібно. Навіть весілля можна грати в купальнику - не виходити ж на пляж у величезному жаркому незручному білій сукні!

Бікіні, надруковані на принтері

Компанія Continuum Fashion створила серію купальників-бікіні, які можна ... роздрукувати на принтері. Правда, це має бути не звичайний пристрій, що є у нас вдома або в офісі, а спеціальний 3D-принтер, що використовується, переважно, художниками, архітекторами і інженерами.
 

Бікіні в стилі Pac Man

Стара-стара відеогра Pac Man до цих пір не дає спокою гікам по всьому світу. Ось спеціально для їхніх дівчат і був випущений купальник-бікіні з зображенням цього комп'ютерного персонажа! Так і хочеться з'їсти, чи не так?

Бікіні-джинси

У деяких дівчат мотузочки стрінгів відмінно видно з-під джинсів, виходячи далеко за межі пояса. Ось цей елемент і вирішили використовувати творці Bikini Jeans, перетворивши купальник з нижньої білизни в верхній одяг.

Вегетаріанський купальник

Пропаганда вегетаріанства дійшла до таких крайніх форм, що група ентузіастів створила бікіні, зроблені з ... капусти! Головне - не опинитися в такому елементі одягу на очі якомусь козлу чи барана - ті швидко розберуться з ним, абсолютно не турбуючись про реноме дівчини, одягнувшись у цей купальник.

М'ясний бікіні

Як би в насмішку над вегетаріанцями з попереднього пункту, британська компанія створила бікіні, зроблені з смачного, соковитого бекону. Головне - не підпускати до цього елементу одягу Lady Gaga!

Мусульманський "бікіні"

Дівчатам з мусульманських країн теж хочеться виглядати на пляжах ефектно і спокусливо. Ось тому для них і випустили спеціальні купальні костюми - Burkini. Правда, вони практично нічим візуально не відрізняються від повсякденного одягу мешканок ОАЕ або Кувейту.

Футбольний купальник-бікіні

Футбол цього літа, завдяки Чемпіонату Європи в Україні та Польщі, це найпопулярніший вид спорту. А тому не дивно, що з'явився купальник-бікіні, оформлений у вигляді футбольного м'яча!

Прозорий для сонця купальник

Деякі дівчата на все готові заради хорошого, рівного загару - навіть лежати на пляжі топлес! Втім, далеко не всім вистачає сміливості на такий вчинок. Ось для скромниць та розроблено купальник-бікіні, що пропускає сонячні промені, але не пропускає погляди!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також