До уваги метеозалежних: Закарпаття вже у цю суботу накриють магнітні бурі

13
2

Перші магнітні бурі, накриють Закарпаття вже в цю суботу, 8 вересня.

Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця, попереджає про наближення магнітних бур вже цієї суботи, 8 вересня.

Згідно зі стандартною шкалою NOAA (Національна атмосферна адміністрація США) ця буря буде не значною. Такі бурі, 1 класу, здатні впливати на енергетичні системи - слабкі флуктуації в енергетичних системах, на космічні апарати - невеликий вплив на системи управління космічними апаратами, на наземні системи. Ну звісно вплив магнітних бур не залишиться не поміченим для людей з метеозалежністю та серцево-судинними хворобами .

Як вберегтися від впливу магнітних бур

Повністю уникнути впливу магнітної бурі неможливо. Поліпшити самопочуття допоможуть кілька порад фахівців:

  1. У ці дні важливо відмовитися від алкоголю, жирної, гострої та солоної їжі. Натомість віддати перевагу легким стравам, наприклад, з овочів та курятини. Каву та чорний чай краще замінити на чисту воду або трав’яні чаї – із шавлією чи валеріаною. Полегшити головний біль допоможе м’ята. Такий чай можна пити тричі на день або додавати по три краплі м’ятної олії на склянку води.
  2. Доволі оригінальна порада від фізиків, - якщо погано почуваєтесь під час магнітних бур, проведіть по тілу і по голові звичайним магнітом, який є на кожному холодильнику.
  3. Також терапевти радять частіше влаштовувати прогулянки і відмовитися від фізичних навантажень. Пережити бурі допоможе відпочинок, сон та медитація. У цей період краще уникати перевтоми організму.
  4. Психологи в свою чергу радять берегти нерви та максимально зосередитися на приємних речах. Під час спілкування з колегами та рідними намагатися не проявляти негативних емоцій.
  5. Дозволяти собі маленькі приємності. Купіть те, що давно хотіли, потіште себе новою сукнею або духмяним смаколиком. Таким чином, ви покращите собі настрій та більше посміхатиметесь.
Читайте також: Погода на вихідні для закарпатців: Синоптики обіцяють хмарну погоду, можливий дощ

Коментарі

П
Правдоруб

Най би ця "буря" накрила вже би вальцманоРошенка, так щоби він щез...

ВВ
во время пожара

ГОРИТЕ

Читайте також