До уваги пересічників: Україна і Литва перевірять законність ввезення авто на «євробляхах»

8
5

Станом на 1 листопада в Україні перебуває понад 59 тис. транспортних засобів з литовською реєстрацією, більше частина з яких – ввезені в режимі тимчасового ввозу.

Йдеться про близько 44,6 тисяч таких автомобілів, повідомили в українській ДФС за підсумками зустрічі керівництва українського відомства з литовськими колегами, яка пройшла цими днями у Вільнюсі.

У повідомленні української ДФС також йдеться про те, що литовські колеги на запит української сторони розпочали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки.

Нагадаємо, що віднедавна авто на іноземній реєстрації стали дуже популярними серед викрадачів, які потім ці машини переважно розбирають на деталі.

Коментарі

В
Водій

Не буде блях з баранами на дорозі буде безпечніше для всіх

І
Іван

Поясніть яка різниця коли їде авто на бляхах і коли їде на держ-регістрації :) Я одне можу сказати ! якщо баран за кермом то різниці нема які номера стоять на авто. Одним словом сказати вам можна на ваші коментарії !!! Вам що нічим занятися лише писати всяху Хе.ню євро-бляхи одне теж саме кождний день. Дорогі коментатори кождна людина має право вибирати що йому підходить а що ні ! Ви подивиться війна ще не закінчилася, гроші як крали так і крадуть а ви тільки про одне євро-бляха. Ну не хай завтра всі авто заберуть на штраф майданчик і здадуть на метало-брухт :) так що в нащій країні закінчиться війна , або дешевше стане паливо, або перестануть нас обкрадати :) ви зрозумійте що від цього вам не легше стане жити ! а просто наш авто ЗАЗ почне знову випускати унітази і ви всі будите задоволені що пересіли із евро-блях на унітази :) УРА ! Но одне зрозумійте що ВР ніколи не пересяде на унітази.

Я
я

доста дати повноваження поліціі заходити в двори де є бляхи- шось не те штраф з конфіскацією.всьо стане на місця- штафами наповнити бюжєт а машини на металолом і тоже в бюджет.дороги чисті ,бюдєет повний.ведь люди осознавали що порушували закон купляючи бляхи.

Б0
Було 08.11.17

Урааааааааа - оленi на дорогах!!! УРАААА! Йду я собi в центрi нiкого не трогаю i тут БАХ сильний стук позаду, обернувся дивлюсь а там на свiтлофорi олень не тримав дистанцiю i вiхав нормальнi людинi взад, Вискочив начав руками махати кричети тiпа дивись ще зелене мигало можна було iхати, я придивився дiйсно олень з евробляхами а його корчови то нiчого i нема лиш табличку номера чуть зiхала i все. А в нормальноi людини цiлий заднiй бампер розтрепаний... Вобщем мораль якшо бачете корч за 500eyro або любий iнший з еуро номерами, будьте обережнi 99,9% що це рогата скотина за рулем.

М
Мукачівець

Молодці! Давно пора!

Читайте також