До уваги водіям: З неділі на транспортних колах Ужгорода діятимуть нові правила руху

26
9

Ужгородська міська рада, просить водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

Із 28 травня в Ужгороді на площах Б.Хмельницького та Дружби народів буде змінено організацію дорожнього руху на транспортних колах. А саме круговий рух — головний.

Нагадаємо, минулого місяця Верховна рада проголосувала за зміни у правилах дорожнього руху. Відтепер на всіх перехрестях з круговим рухом пріоритет мають машини, що вже їдуть ним по колу.

За словами автора ініціативи нардепа Михайла Папієва, прийняття закону дозволить знизити аварійність на перехрестях, де організовано круговий рух.

Прохання до водіїв бути уважними, обережними і слідкувати за дорожніми знаками. 

Коментарі

МІ
М і ш а

Всьо життя ліва сторона пропускається бо она головна!

А
Антон

Для того шоб круг називався кругом має бути знак

Я
я

До мукачівець : ПДР - це постанова Каб.міну і відповідно до Закону України «Про дорожній рух» установлюють єдиний порядок дорожнього руху на всій території України. Інші нормативні акти, що стосуються особливостей дорожнього руху повинні ґрунтуватися на вимогах цих Правил.

ПД
пітьо до умніку з редакції

Не можу додати коментар,бо містить лайливі слова))) Нич такого не писавім) І не писавім правду про балогу)))) немош зробити так аби "лайливе" слово було виділено? 5 раз переписувавім а і так неясно яке то слова було))))

М
Мукачівець

До 20:17. В мене 20 річний водійський стаж. У ПДР коли я вчився не було поняття руху на ринках.Я питаюся чи існує таке поняття зараз?Чи вправі власники базарів на своїй території вводити свої правила дорожнього руху?

ТХ
Той хто здавав на права сам!

До тепер було так: якщо вказано перед кругом що головний хто там іде, значіть треба було пропускати, але якщо не вказано, то перевагу мав той у кого помеха зліва, а вот вже тепер - неважливо чи є, чи нема знака треба в любому випадку пропускати того хто на кругу

Ю
ю

щи би знаки старі познимати... Но то великі гроші навірно треба, комісію створити, дозволи, відомості, кошториси... Якось,усьо по мацкальськи ся робить, говорять, говорять, а узяти познимати знаки швиденько, розмітку зробити, пару знаків поставити нових. Та то треба гроші МВФ навірно..Тих кругів у областіменше сотні. Знак коштє приблизно 100 доларів. Легко порахувати які "огромні" суми треба

М
Мукачівець

Питання до знаючих. На ГІДі круг буде головним. Недавно мені вахтер гідовський втирав ош правило головного круга не розповсюджується на ринках. Буду вдячний тим,хто пояснить!

В
Василь

Дебіли, всюди по світі на кругу хто їде та той по головній, но типир аварій буде))

Читайте також