До уваги закарпатцям: Компанія Vodafone оголосила про підняття тарифів на 20%

6
25

Відповідні зміни мають вступити у дію вже після 15 травня.

Як повідомляє пресслужба оператора, на підняття тарифів вплинуло кілька факторів:

  • з моменту запуску тарифів зросло споживання і збільшилося навантаження на мережу, відповідно зростають витрати на підтримку інфраструктури та розширення ємності, як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах;
  • триває активне будівництво нової інфраструктури, щоб забезпечити покриття швидкісного інтернету там, де його раніше не було;
  • практично відсутні доходи від роумінгу, які раніше становили значну частину інвестицій в мережу.

Так, з 15 травня зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS +, S, M, L), Unlim 3G, 3G +, з 27 травня 2020 року - змінюються умови лінійок Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice.

В середньому вартість цих тарифів зміниться на 20%. Детальну інформацію про зміни користувачі тарифів отримають в повідомленнях завчасно.

Водночас, незмінними залишаються умови тарифної лінійки Family, яка включає безлімітні дзвінки в мережі + 60 хвилин на інші мережі, безлімітний обмін повідомленнями в Viber, WhatsApp, Skype, Telegram. Також без змін залишається архівний тариф Light і Light +.

Коментарі

П
Правда

Кончені! Краще б підняли Якість!!! Зв'язку!!!

КВ
Конец водафону

Я уже давно имею две карточки , советую вообще месяц -2-3 не платить , уже мне оператор звонил почему я не пополняю , я сказал меня будет устраивать за 30 грн в месяц с большим пакетом все включено !. все операторы зажрались !!! нет не какой стабильности меняют тарифы когда хотят , только люди смогут это поменять . и вообще водафон нужно было государству выкупить ,а не чтоб иностранцы выкачивали бабло из страны

А
Алик

Зажрались уроды. Все им мало.

ІШ
І шо

Свет клином на Водафоне не сошелся. Хвала богу, есть выбор!

І
Ігор

Більше не буду користуватись

M
Munkacs

Що ви возмущаєиесь,ви ТЕРПІЛИ!,поговорите три дня,і будете платити

0
04

Зв'язок паршивий!!!

0
04

Скоти!!!

В
Вячеслав

Зв'язок неякий , навіть у квартирі в одній кімнаті є, а другій немає, то що казати за цей гівняний Водафон, як що піднімуть то я мабуть перейду на Київстар, вже давно мріяв, і тарифи оптимальні і зв'язок відповідний, і покриття всюди.

О
О

Пусть вышки свои отрегулируют,облучают в разы больше допустимого,раком больны около 1млн.чел возле вышек деревья голые,должно быть чаще и больше,а не палить народ,еще мутят 4-5G

ВД
Вано до Wow

Ти дурню зарплату у євро достаєш? Чого ровняєш ціни а не ровняєш доходи? Придурок.

В
Вано

Зв'язок гавно, а тарифи ростуть. Шакали позорні!

Д
джон

спалити контору

С
СуперМаріо

Цей рузький мтс, а тепер Vodafone-уроди кончені.Тупо піднімають тарифи,самостійно,без вашої згоди, переводять на 4 тижні,якість зв"язку ніяка.А в севісному центрі на Корятовича набрали переселенців з лугандана,хамство аж зашкалює.Треба всім переходити до інших операторів зі збереженням номера.Тоді вони посмокчуть ведмежу лапу.

Б
Баклажан

А на срать на арабомудафон, я на киевстар давно уже перешол, и всем рекомендую.

КМ
Кончиний мудафон!

Зв‘язку по області ніде нормального нема, все з перебоями і зривами!!! Київстрар у 1000 раз якісніше, надійніше, і ДЕШЕВШЕ! Лише як на нього перейти, коли усі на блйядофоні?

Ю
ю

їм повезло, ош перші зайшли на Закарпаття, і більшість моїх, і не тільки моїх знакомих, якраз на юмс. І чисто за се не переходять. Але треба узяти телефон на 2 картки і демонстративно пару місяців не поповнювати. Може топ-маркетологи поймуть, ош ліпше по копійці з мільйона, чим по гривні з тисячі.

NR
N R G

а потiм присилають смс -ки iз проханням оцiнити i питанням, чи порекомендували би ви своiм друзям компанiю водафон. звiсно Нi.

W
Wow

Я розумiю обурення людей. Але цiни в iнших краiнах значно больше. Словаки мiнiмум 10 евр платят на мicaць.

К
клієнт

Серйозна причина -"Хочуть побудувати ще новіші станції!!! Я тоже заробляю пару тисяч у місяць. а хотів би мільон заробити бо треба ми пару вілл в Іспанії купити,пару авто дорогих,а ще би хотів літак купити!!!

Г
гиги

пояснення супер. Я тоже піду до фивника і повім ош з завтра най ми зп поднимать на 20%.... ньи 30% бо я розширюву у себе інфраструктуру (няріку строю), ремонтуву ярду (зросло на ниї навантаження, бо жона прибавила 20кг і начала носити шпильки), і практично відсутні доходи від діти (бо уже їм більше 5років, а колись давали на них дитячі). От так. Навірно переходиме на турицький лайф чи кучмастар, бо азерська моторно-тракторна станція нагліє

ДИ
До Ичі

Коло городів теж нема, треба заїхати - лише тоді зв'язок з'являється. А Київстар майже всюди є.

ДН
До нижнiх

А ви хочете, щоб сигнал зашкалював, аби вас облучало без шансiв для виживання?

C
citizen

Мукачево, квартира 4 поверх, 1-2 поділки мережі. Якщо добре пам'ятаю, так приблизно з моменту впровадження 3G.

И
ичі

куда они укладууть? уд чопа до кієва нигде на трасі інтернета ниє, лиш коло городів. а дагде елементарно и звязку ниє

Читайте також