До уваги закарпатцям: матерям, діти яких не ходять до школи, відмінять соцдопомогу

8
17

Відповідні зміни ухвалено Кабінетом Міністрів України.

Одиноким матерям та малозабезпеченим родинам припинятимуть виплату державної соціальної допомоги у разі, якщо діти, які навчаються у закладах загальної середньої освіти та входять до складу сім’ї не відвідували заняття протягом десяти навчальних днів підряд, пише Мукачівська міська рада.

У міській раді додають, виплату поновлюватимуть на підставі письмової заяви отримувача такої допомоги та підтвердження інформації від закладу освіти про те, що учень продовжив відвідування навчальних занять.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Андрій

Так треба було зробити давно. Я це пропонував зробити у Виноградівській райраді років 15 тому назад, але мене не підтримали.

Б
Балога

Най здыхавуть слава украини

Д
дідо

от мої мадауник і ромаріко рішили діти не заводити. Раз, бо не можуть, як не як з причиндалями обоє, два - на цигаритлі і палінку не вистачає, а не щи на пеленки. Тому, усі, ко з веселковим прапором жиє, не смійте брати діти!

ДР
До романтіка

Ви праві, шкода лим, шо нкма в нам примусового закону про стерилізацію людей. Наклепав п‘ятьох-голодні, немиті? Нішто більше клепати. А не блін ті, хто думать, як одно-двох виростити, ще й мають тих ледарів і іх дітей кормити. Циганоту в основному

C
Covid-19,

Вакцинація вас прорідить .

Р
романтік

На кінець одне правильне рішення !!!! А заставити мужиків працювати- якщо є сила дітей клепати має бути і для роботи. А то сидять у людей на шиї. БО то не держава їм платить а то наші податки , а держава запитала народ чи вони согласні кормити стільки дармоїдів. А їхня поведінка де сидять там гадять, плюють тобі в лице якщо ти робиш замічаніє, такого ніде не твориться як у нащій державі.

E
Ede

У мене троє дітей: без поважних причин жодного дня не прогулювали!

ММ
михаил Мудачевский

От, наприклад мої діти пропадавуть на місяць-два, так шо, нараз у поліцію бішти, чи шо? Хе...ню пишете. А коли ми цілов файтов так хворі, шо не можеме никому позвонити? Се не враховуєш? То лем би писати

Ю
ю

а щи має комісія раз на місяць перевіряти умови проживання! Чи ідуть гроші на діти, чи нянько з мамкою їх просто пропивають і прокурюють.

ДМ
До Михаил Мукачевського

Моїй дитині 15 , но я не помню ситуаціі коли б дитина без поважноі причини не відвідувала школу. Якщо хвора, то є довідка, а якщо 1 або 2 дня, то я звоню класному керівнику і повідомляю, я нормальні адекватні батьки не дозволять просто так 10 днів не ходити в школк

ММ
Михаил Мукачевский

До Лоці Сам ти прогулював школу є різні ситуації коли дитина неходить до школи більше як 10 днів коли незнаєш то непиши х..ню!!!

М
Милая

Беспилотный автомобиль Tesla загорелся и два часа разыскивал пожарных.

Л
Лоці

Нижні коментарі крім "берегівчанин" в школу не ходили, прогульщики ще ті! Бісяться бо їхні діти не зможуть прогулювати уроки! Для особливо "одарйоних" 10 днів дитина не ходить без поважної причини тобто нема довідки від лікаря тоді знімають соц. виплату! Це чудово що так зробили бо циганчата не ходять у школу, а так мусай будуть ходити.

Б
берегівчанин

Так у нас в Берегові живий приклад- циганці 30 років а вже народила 11 дітей. Чоловік з відкритою формою туберкульозу клепають дітей без перестанку. Двох дітей угробили одне обшпарити а друге отравили, і получають у місяць 22 тис грн. кому платити яка з них польза ?????????

ММ
Михаил Мукачевський

Зарплату депутатам які таку дурню придумали хай відмінять !!!

ПІ
права і обовязки

Бред !!! не будуть ходити 9 днів а на 10-й піде і нич не зробите. Нехай ще держава піднімає виплати при народженні та буде держава деградірованих - вже не незнають ні писти ні читати і що далі. Що робиться лише на дорогах з дитячих грошей понакупляти собі права та цурбаки і вбивають людей на дорогах. А це питання до МРЕО- як можна видавати права таким людям. В першу чергу посадити цих товаришів за продаж прав.

М
Місцева

Шо за брєд, а хворіти діти вже не можуть, там буває і 10 днів мало, щоб дитина одужала?

Читайте також