До УжНУ надійшло вже більше 3,5 тисяч заяв

4
1

Абітурієнти продовжують активно штурмувати своїми заявами приймальну комісію УжНУ.

 

Станом на ранок восьмого дня вступної кампанії до нашого університету надійшло більше 3, 5 тисяч заяв на різні спеціальності, з яких 3240 — на стаціонар і 355 на заочне відділення.
 
 Працює й система електронного вступу: сюди надійшло близько 100 заяв цьогорічних вступників. Про це повідомив під час чергового засідання  приймальної комісії, Андрій Горват, відповідальний секретар приймальної комісії,.
 
 Найбільше заяв подано на спеціальності «Лікувальна справа», «Фармація», «Стоматологія» та навчання за напрямами «Англійська мова», «Туризм», «Геодезія», «Біологія», «Правознавство». На інші спеціальності також залишається високий конкурс.
 
 Під час ранкового засідання були розглянуті й інші актуальні питання нашого університету. Зокрема, Віталій Ніколайчук,  в.о. ректора УжНУ, попросив деканів подумати над графіками ДЕК і в якнайшвидший спосіб вирішити питання бази відпочинку «Скалка».
 
 Загалом університет успішно проводить вступну кампанію і вирішує поточні питання. Працівники, які допомагають абітурієнтам при оформленні документів, теж констатують майже рівномірний процес подачі заяв.

Коментарі

T
Test

З таким ректором, як Ніколайчук, дійсно в УжНУ думаю проблем не буде і тепер справи в навчальному закладі стрімко підуть вгору!

Читайте також