До Верховної Ради не потрапляють ні "Свобода", ні "Народний фронт"

10
1

26 жовтня на позачергових парламентських виборах до Верховної Ради України можуть пройти лише три партії – Блок Петра Порошенка, Радикальна Партія Олега Ляшка та Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Саме вони точно долають 5-відсотковий виборчий бар'єр згідно з даними соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва" спільно з КМІС.

Опитування показало, що за Блок Петра Порошенка готові проголосувати 26,9% опитаних, які збираються брати участь у виборах, за Радикальну партію – 6,2%, за "Батьківщину" – 5,5%.

"Народний фронт" наразі має підтримку 3,9% респондентів, ВО "Свобода"  –  3,3%. Тобто їм не вистачає 1,5% для подлання 5% бар'єру.

Ще гірші справи у партії "Сильна Україна" і УДАРу – вони мають по 2,8% підтримки, навіть трохи менше, ніж Комуністична партія України – 3%.

За партію "Центр" (лідер Вадим Рабінович) – 1,3%, Об'єднання "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового – 1,7%. Решта партій набирають менш ніж 1%.

Опитування проводили з 12 по 21 вересня в 110 населених пунктах у всіх областях України, крім АР Крим і Луганської області.

Загалом було опитано 2035 респондентів. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Коментарі

I
Ivan

Урааааааа!!!!!найкраща новина за останній час безмежно радий за українців накінець то вони дають гідну оцінку " свободі " тим націоналістам і фашистам позорищу України

Читайте також