До відповідальності притягнуто 20 посадовців підприємства «Міжгірське ЛГ»

16
0

Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Закарпатській області проведено перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства, в ході якої виявлено пошкодження дерев до ступеня припинення росту, незадовільне очищення місць рубок від порубкових залишків, незаконні вирубування дерев в межах лісосік та ін.

За результатами перевірки та за порушення вимог Лісового Кодексу України Інспекцією притягнуто до адміністративної відповідальності 20 посадових осіб на загальну суму штрафів 1,649 тис. грн. Першим заступником Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області винесено рішення про тимчасову заборону трелювання деревини з лісосіки суцільної санітарної рубки. Інспекцією проведено розрахунок шкоди, завданої природним ресурсам, виставлено претензію державному підприємству на суму 18,939 тис. грн. для добровільного відшкодування збитків.

В разі залишення претензії без відповіді Державною екологічною інспекцією в Закарпатській області буде подано позовну заяву до Господарського суду Закарпатської області щодо стягнення зазначеної суми.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також