До вірників із пасками

7
0

Прийшли активісти Єдиного Центру

10 квітня, напередодні свята Христового Воскресіння у християн західного обряду, активісти ужгородського осередку партії Єдиний Центр Ярослава Гасинець та Володимир Чубірко завітали до Римо-Католицького костелу, що знаходиться на вул. Волошина. Тут вони від імені Закарпатського осередку партії Єдиний Центр та його керівника Івана Балоги, привітали вірників зі святом та передали 600 пасок людям, в основному – похилого віку, для яких купівля чи приготування паски може стати обтяжливим для сімейного бюджету.

Такий приємний подарунок дуже порадував вірників. Віра Береш, одна із прихожанок костелу, висловила щиру вдячність за таку благодійність напередодні великого свята Пасхи Івану Балозі та партії Єдиний Центр. Подякувала за свіжу паску у себе на столі і інша вірниця – Ірина Ондо.

За словами Сільвії Чіжмадії – соціального працівника костелу, котра займається питаннями опіки людей похилого віку, цьогорічна акція – уже не перша. Ось уже три роки поспіль Іван Балога не забуває про них, і щоразу напередодні свята Великодня вірники отримують чудові паски. Цей рік не став винятком, за що усі прихожани вдячні партії Єдиний Центр.

Загалом, активісти Єдиного Центру напередодні Великодніх свят, вручать у Закарпатті 22 тисячі пасок вірникам усіх конфесій, які є малозабезпеченими або похилого віку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також